Biomill Хипоалергенна котешка храна
Anonim

Фуражът Biomill се счита за суперпремиална храна. Съдържа само най-висококачествените хипоалергенни съставки, които са изпитани изцяло.

За Биомил фураж

Месото в храната е толкова добро, че е подходящо за хората. Той се проверява от официалните регулаторни органи и притежава сертификати за екологично чист продукт. Храната за котки Biomill осигурява дълъг и здравословен живот за домашни любимци, тъй като няма пречистено брашно, антибиотици, пестициди, хербициди и други химически и ароматични добавки, изкуствени оцветители, консерванти, аромати, зърнени храни, които не съдържат генетично модифицирани организми.

Специални функции

Храна за възрастни котки, котенца и бременни котки поради витамини А, Е, С и цинк има тонизиращо действие. Също така подобрява храносмилането. Благодарение на омега-3, омега-6 и биотин, здравето на кожата се поддържа и козината става мека и блестяща. В допълнение, миризмата на изпражненията е намалена.

За котки с чувствително храносмилане и алергии има специална храна. Производителите са взели под внимание някои характеристики на такива домашни любимци. Например, фактът, че те са по-малко активни и консумират по-малко енергия, често се измиват, което води до образуването на космени топки в храносмилателния тракт. Кърмата съдържа специални растителни влакна, които предотвратяват образуването на вълнени буци и улесняват преминаването им. Пелетите имат специална форма, която подпомага укрепването на венците и елиминира плаката. Формулата на котешка храна с чувствително храносмилане и алергии е насочена към поддържане на урогениталната система. Съставът е балансиран, което предотвратява появата на проблеми с наднорменото тегло.

препоръки

Най-добре е да давате на Biomill храна за котки в суха или мокра форма. Важно е да се контролира, че домашният любимец има постоянен достъп до чиста питейна вода. Когато хранете котка с тази храна, не се препоръчва да приготвяте домашно приготвена храна. Не превишавайте стойностите на подаване, посочени в таблицата на опаковката. Най-добре е дневният процент храна да се раздели на няколко части и да се постави в купа, като по този начин се разпределя храната по равно и не се оставя гладът на вашия домашен любимец. Ако направите някакви промени в храненето, най-добре е да ги прилагате гладко. Много експерти препоръчват Biomill (храна) за котки.

Прегледи и състав

Много собственици от години търсят наистина добра храна за своите домашни любимци. Някои вече са направили своя избор, фокусирайки се върху екологично чист продукт от Швейцария "Biomill". Това е един от малкото храни, който съдържа висок процент висококачествено месо, подходящо дори за консумация от човека.

За разлика от много други продукти, "Biomill" няма неприятна миризма и вредни примеси. Много компании отиват на трик, добавяйки към продукта "наркотични" вещества, сядат домашни любимци на храна и събуждат желанието му. Такива продукти не са, че те не дават добро на домашния любимец, а освен това - причиняват значителна вреда на здравето. Biomill суха храна за котки не съдържа такива вредни съставки.

Собствениците казват такъв значителен плюс, като липсата на багрила, аромати и овкусители в състава на Biomill. Храната за котки е не само хранителна, но и полезна. Той не причинява алергии, бързо се абсорбира, предотвратява появата на болести и подобрява обмяната на веществата.

Биомиловата котешка храна е скъпа, но определено оправдава всички изразходвани средства. Ако наистина ви е грижа за здравето и състоянието на вашия домашен любимец, тогава този продукт е това, от което имате нужда. От многото храни, които днес се предлагат на пазара, котешката храна Biomill е един от най-добрите представители.