Как и от какво да се направи вибратор у дома
Anonim

Времето, в което стоките, предлагани от сексуалните магазини, се считат за нещо срамно и неприлично, отдавна са изчезнали.

Днес почти всяка жена има вибратор, а не защото е неуспешна или страда от психично разстройство, а напротив, това е индикация, че тя не е без въображение и обича секса. Разбира се, има и такива, които заявяват, че ако има много истински мъже наоколо, те няма да използват заместител и те се заблуждават дълбоко. В края на краищата, женският вибратор не е заместител на мъжете, а служи като допълнителен източник на удоволствие и нови, разнообразни усещания.

Историята на първите вибратори

Интересното е, че първите вибратори са измислени и станали известни през 19 век.

Те се използват, като правило, в клиничната практика за лечение на женска истерия, причинена от непрекъсната сексуална възбуда. Пациентите, които никога не са изпитвали оргазъм у дома, никога не са мислили, че лекарят просто ги е причинил сексуален ефект. За лекарите такава медицинска процедура беше доста изтощителна работа и те се сблъскаха с въпроса как и от какво да направят вибратор, така че с неговата помощ да постигнат желания резултат по-бързо и по-лесно. Разработени са механични вибратори. В началото беше доста страхотно огромни устройства, но с течение на времето те станаха по-малки и придобиваха всякакви сложни форми. Днес в магазините за интимни стоки, така наречените секс магазини, има широка гама от разнообразни играчки за възрастни, тук всеки може да вземе вибратор, който да отговаря на техния вкус и цвят. Въпреки това, колкото и странно да звучи, днес много мъже, ръчно изработени любовници, предпочитат да правят такива играчки със собствените си ръце, особено когато обмисляте колко струва вибратор в специализирани магазини, а освен това всичко, което трябва да се направи, има почти всеки дом.

И така, как и от какво да се направи вибратор

Първо, народният майстор ще се нуждае от еластична тръба с желания диаметър и размер (за екстремни любовници, може да бъде по-твърда), превръзка или марля, мотор, батерии и безвреден течен силикон, който се използва при инсталиране на аквариуми. Мотор, например, взет от детска играчка, заедно с батерии, се поставя и закрепва в тръбата и се обвива отгоре с марля, която е обилно намазана със силикон. Силиконови сушени - вашата секс играчка е готова! Единственото възражение, опитайте се да вземете силикона не е черен, а по-весели цветове, тогава вашият партньор просто няма да остане безразличен към такъв полет на вашето въображение.

Други опции за домашни вибратори

Ако този вид ръкоделие не е силна точка, можете да изберете други опции, вместо да смените вибратора у дома.

Най-често срещаният и популярен продукт, който може да даде удоволствие на жената, е мобилен телефон. Благодарение на чудесната му вибрационна функция и в няколко режима и абсолютна сигурност, той може много добре да достави няколко минути блаженство, всичко, което трябва да направи, е да му постави презерватив. Също така сред импровизираните средства, които могат да заменят вибратора, може да се използва електрическа четка за зъби. Неговата достатъчно силна вибрация ще позволи да се стимулират не само клитора, но и други интимни зони. Имайки предвид всички възможности за това, какво да направите вибратор, трябва да обърнете внимание на електрическата самобръсначка, въпреки че обратната му страна е идеална за сексуални удоволствия, все още си струва да бъдете изключително внимателни, за да не получите нежелани наранявания.

В заключение бих искал да отбележа, че въпреки разнообразието, простотата и наличието на домашно приготвени вибратори, все още предстои да се отдаде предпочитание на готовите продукти. Въпросът какво да се направи вибратор, преди производителите да не стоят, използваните от тях материали са напълно безвредни, безопасни и не предизвикват алергични реакции. Стремеж към максимално удоволствие, може би, не трябва да спасявате от собственото си удоволствие.