Да играем? Конкурси за забавна компания в природата
Anonim

Рожден ден, промоция, календарна почивка или само първия топъл уикенд на пролетта ... По принцип, независимо от причината - най-важното е, че сте решили да излезете в природата на приятелска компания.

Храна и напитки - без това да не се прави. Но какво да правя, когато се задоволи първият глад, обсъждат се всички теми, а някои започват да се отегчават? Конкурси за забавна компания в природата - това е, което можете да попълните в резултат на свободното време!

Успешно подбраните забавни състезания и игри ще бъдат връхната точка на този ден, ще бъдат запомнени дълго време и ще оставят зад себе си само положителни впечатления. Успешно подбрани - това са участници, подходящи за възрастта, тяхната степен на познаване, еманципация и преобладаващата атмосфера. В края на краищата, игрите в природата също са различни: забавни и интелектуални, безвредно неутрални и балансиращи на ръба на „под колан”, изискващи значителни физически усилия или предназначени за не съвсем трезва компания. Като цяло, състезанията за рождени дни за забавна компания трябва да бъдат интересни и привлекателни за всички участници. Да, и за всеки друг случай това също се отнася. Ето няколко възможности, които трябва да бъдат приети.

Футбол по нов начин

Тази напълно неочаквана промяна на обичайната спортна игра за забавна компания в природата ще донесе най-положителните емоции и ще помогне за сближаването на всички членове. Играчите са разделени в отбори, избират се потенциални врати. По-добре е всеки отбор да има четен брой участници и затова: те стават един до друг, а след това краката им са вързани с въже (или поне с ръкав на пуловер или тениска): дясното и лявото на другата. Опитайте се да ударите топката в вражеските врати в такава двойна позиция!

турнир

Такива конкурси за забавна компания в природата изискват минимум импровизирани средства и максимум артистичност от участниците. Ще отнеме няколко "рицари" (най-малко четири) и съответния брой "красиви дами". В началото на играта на доброволните кандидати за рицари се предлага избор между две групи: „студена“ и „топла“. Те все още не знаят какъв е трикът: тогава се оказва, че тези, които са избрали "студа", ще станат ездачи, а "топлите", съответно, ще бъдат техните верни коне. Тогава всичко е просто: трябва да се опитате да избиете друг "ездач" от "седлото". Турнирът започва с вълна на „красивата дама”. Наградата за победителя може да бъде целувка или, в най-лошия случай, първото парче кебап.

Лов на глиган

В списъка на "Конкурси за забавна компания в природата" тази игра има всички шансове да заеме първо място. И неговите правила са много прости. А "жертва" е избран - той ще бъде глиган, а останалите "ловци" са разделени в два отбора, въоръжавайки се със същия брой "касети". Тъй като техните цветни стикери са перфектни - за всеки отбор има свои собствени. На "глиган" можете да окачите "целта" - обичайния картон кръг, прикрепен към гърба на "жертвата".

При свирката или друг сигнал започва ловът. Задачата на играчите е да наваксат глиганите и да направят изстрела ви стикер на целта. Победителят е отборът, който в определеното време повече от веднъж попада в "глигана". Този и подобни състезания за забавна компания в природата носят много приятни емоции, подходящи са за възрастни и деца, а също така ви позволяват да „се сблъскате” с брутален апетит. Идеален "лов за дива свиня", когато кебабът вече е пържен на скара!