Carmate Zutto 3 Стил: инструкция на руски език, ревюта
Anonim

Дълго време за един съвременен човек личният автомобил не е лукс, а наистина необходимо транспортно средство, без което е трудно да си представим живота в мегаполисите или в малките градове. От колата, разбира се, трябва да купите много необходими аксесоари, които правят движението по-удобно, но една от най-важните покупки, особено за родителите на малки деца, е столчето за кола.

Въпреки факта, че пазарът на такива продукти предлага на потенциалния купувач доста разнообразен асортимент както по цена, така и по качество, е доста трудно да се избере подходящ вариант, тъй като за техните малки деца всеки родител иска да даде всичко най-добро. Множество положителни отзиви и препоръки за покупка се събират от модела на столчето за кола, като Carmate Zutto 3 Style. Какво е толкова обичано от клиентите и как да го инсталирате правилно - ще се опитаме да разберем днес.

Една седалка за кола за бебе и предучилищна възраст

Столчето за кола Carmate Zutto 3 Style се отличава сред другите подобни модели от други производители, тъй като е проектирано за възраст 0-7 години или, ако погледнете тегловните характеристики на малък пътник, с 2, 5 - 25 кг.

Да, японският производител изненада, изуми и завладя нашия потенциален купувач с такава гъвкавост. В крайна сметка, давайки предимство на стила Carmate Zutto 3, вие осигурявате на детето си надеждна детска седалка за автомобил за дълъг период от време и се освободете от необходимостта да придобиете нова, по-просторна столче за кола, докато детето расте.

Безопасен ли е този модел за карапуз?

Онези, които се интересуваха от такива стоки като автокресло Carmate Zutto 3 Style, чуха и знаят, че това е наистина безопасно, и този факт не е измислица на производителя, а потвърди данни от японската организация NASVA, която се занимава с тестовете за краш на такива аксесоари. Така че, ако говорим за конкретни оценки, при инсталирането на тази столче за кола срещу движението на колата (това се прави, докато детето е на възраст под една година), то получава знак „Отлично“. За по-големи деца вече може да се обърне по посока на движението, но ще бъде също толкова безопасно за детето в него. Този факт се потвърждава от добрата оценка (т.е. „доброто“).

Такива характеристики Carmate Zutto 3 Style получиха заслужено. Между другото, в сравнение с други популярни модели от една и съща ценова категория, повечето от тях получиха рейтинг „Нормален”, т.е. по-нисък от модела, който разглеждаме.

Инструкции за инсталиране на столче за кола в колата

Най-често, потенциалните купувачи се интересуват от сложността на правилния процес на инсталиране на такъв аксесоар, и дали те могат да се справят с тази задача сами. Както вече споменахме, за да инсталирате тази детска седалка в колата може да бъде в две позиции - лице срещу движението и в курса. Най-малката (до една година) трябва да се носи срещу движението, когато детето порасне (от една година до седем години), тогава столът може да се обърне, за да може малкият пътник да наблюдава пътя. Не слушайте тези правила не може, защото рискувате здравето и безопасността на вашето дете.

Кратки инструкции за монтаж срещу напредъка на автомобила

При монтиране на стол за дете до една година той ще бъде сигурно фиксиран с петточкови предпазни колани. Тя е най-модерна и надеждна. Не забравяйте да използвате анатомичния лайнер, който идва с Carmate Zutto 3 Style. Инструкцията също така ни казва, че платформата, разположена пред детската седалка за автомобила, трябва да бъде премахната предварително.

Няма допълнителни монтиране и аксесоари, които ще закрепят столчето за кола, няма нужда да купувате, тъй като има достатъчно редовен предпазен колан. Процесът на монтиране също е много прост и ясен:

 • дръпнете предпазния колан, доколкото е възможно;
 • сгънете го наполовина, като държите фиксатора в ръката си;
 • разтегнете колана зад задната стена на стил Кармат Зутто 3;

 • заключване;
 • внимателно издърпайте долната част на колана и го фиксирайте зад перваза на задната стена на столчето за кола;
 • горната част на колана фиксира червения маркер, който ще видите на стената на столчето за кола;
 • последното докосване - проверяваме състоянието на стандартния колан, коригираме го, ако е усукано.

Нюансите на инсталиране на столче за кола за пътник на възраст от 1 до 7 години

Сега можете да разположите нашата седалка за кола Carmate Zutto 3 Style. Отзивите потвърждават, че вече порасналото дете е много интересно да следва пътя.

Правилните инструкции за монтаж са както следва:

 • Удължената и сгъната каишка прескача зад издатината на седалката на колата и се поставя на място;
 • долната заключваща част на колана е преминала през перваза в основата на стола;
 • горната част е фиксирана в червения водещ маркер долу и отгоре в червения пръстен, който може да се види ясно на гърба на всеки стил Carmate Zutto 3.

Надяваме се, че инструкцията на руски е била ясна за вас и лесно можете да успеете да инсталирате стола за минута или две сами.

Кога вече можете да извадите вътрешните предпазни колани?

Тъй като петточковите предпазни колани, които идват със седалката, са нужни само за най-малките, когато детето ви достигне четиригодишна възраст (или когато теглото му достигне 18 кг), вече можете да използвате стандартен колан за кола. Неговият ремък, който минава диагонално, трябва да бъде прекаран през държача, скрит в тапицерията на детската седалка за глава на кола. Не забравяйте само да регулирате постоянно височината на облегалката за глава в зависимост от височината на детето.

Специално внимание ще бъде отделено на корпуса на столчето за кола.

Една от най-мощните характеристики на удобство, надеждност и безопасност на детските седалки е конструкцията и материалът на тялото му. Така че, рамката на този модел е изработена от здрава пластмаса, има дори вентилационни отвори - така детето наистина ще се чувства комфортно на такъв „трон”.

Пълнежът също е доволен от качеството - той не само може да гаси светлинни вибрации, но също така, според прегледа на производителя и клиента, има „ефект на паметта“.

Естествената тапицерия няма да предизвика дразнене на най-деликатната кожа на бебето, тъй като диша и абсорбира излишната влага.

Дълбокото прилягане за едно дете в един стол е огромен плюс!

Ценителите на такива аксесоари и родители, които преди това са закупили продукт като столче за кола, са наясно, че дълбокото прилягане за едно дете на стол е друго голямо предимство, тъй като нивото му на безопасност се увеличава. Високите странични издатини ще бъдат допълнителна защита за вашето бебе в случай на опасност или злополука. Формата на столчето за кола е обмислена до най-малкия детайл - страничен удар не е ужасен, защото столът сякаш „обгръща“ бебето, го предпазва.

Предимствата, които отличават този модел от аналози

За да разберем дали тази седалка е наистина достойна за вашето внимание, ви предлагаме да се запознаете с най-значимите му предимства, които реалните клиенти често споменават в своите ревюта:

 • една седалка е подходяща както за новородено, така и за предучилищна възраст - повечето от родителите, които са избрали този конкретен модел, като факта, че както новороденото дете, така и възрастното дете на 6-7 години ще се чувстват комфортно в него;
 • предпазните колани са удобни за самия пътник - тъй като производителят им е предоставил накладки - много меки и удобни, дори и неспокойното дете ще се чувства комфортно, тъй като напрегнатите колани няма да травмират деликатната кожа;
 • надеждно заключване на коланите - интересно е всяко дете да се опита да се освободи от столчето за кола, но ключалките, които са монтирани на коланите на този модел, не могат да се обработват, само възрастните ще могат да ги затворят или отворят;
 • висококачествени тапицерски материали - производителят използва в модела Carmate Zutto 3 Style (ревюта на истинските купувачи потвърждава този факт) дишащи, влагопоглъщащи материали. В резултат на това дори пътуването в най-страшното и горещо време ще бъде удобно за бебето.

Баналните основни недостатъци

Наред със значителните предимства, някои потребители посочват и един от недостатъците на този модел столчета за кола - това е неговата цена, защото според тях тя е малко надценена. Но като се има предвид факта, че столчето за кола Carmate Zutto 3 Style може да бъде закупено за бебе и да се използва, докато детето не порасне (т.е. да не се купува повторно по-просторен стол), става ясно, че е много по-изгодно да си купите един надежден и качествен аксесоар завинаги. освободете се от необходимостта да търсите ново.

Много повече се разстрои от факта, че производителят произвежда столче за кола само в следните цветове:

 • тъмно синьо;
 • черно;
 • черно с бежови акценти.

Оказва се, че изборът не е твърде голям и не е много колоритен. Въпреки че това са най-успешните цветови варианти от практическа гледна точка, тъй като именно върху тази тапицерия малките петна няма да се виждат. Какво точно да изберете Carmate Zutto 3 Style автомобилна седалка - тъмно синьо, черно или черно с бежово - зависи от вас, най-важното е, че бебето ще се чувства комфортно в него.

Още няколко думи ...

Тъй като информацията от производителя и реалните прегледи на повечето купувачи показват, придобиването на Carmate Zutto 3 Style е доста правилно и рентабилно решение. Не само ще бъдете щастливи с тях, но и малък пътник, тъй като всяко пътуване за него ще стане супер-удобно и винаги ще сте сигурни, че сте дали най-доброто на детето.