Най-големите комплекти на "Лего" в света
Anonim

"Лего" е дизайнер, обожаван от всички момчета и момичета без изключение. Тези малки тухли правят децата луди. Най-големите комплекти на "Лего" - перфектният подарък за рожден ден, нова година или друг празник. Децата растат, интересите им се променят. Най-големите комплекти на "Лего" позволяват на децата да играят с коли и с лодки, както и с герои от известни филми и анимационни филми. Днес на пазара има много различни възможности за този дизайнер.

Най-големите комплекти на "Лего" - детето ще се интересува

И така, още. Най-големите комплекти "Лего" със сигурност ще се харесат на вашето дете. Това не е дизайнер на средната ценова категория, която може да се сглоби само за два-три часа. Голям набор за събиране на дете може в продължение на няколко дни. След това повторете и възстановете отново. Като цяло децата избират свой собствен темп, играейки с интерес с малките си приятели или родители.

Между другото, всички умения, които едно дете развива в процеса на игра с дизайнер, постепенно го прехвърля в реалния свят, научава се да се преодолява в различни аспекти. Накратко, големи комплекти ви позволяват да инициирате, координирате и изпълнявате различни проекти. Много от тях включват малки фигури, автомобили и други предмети, които могат да бъдат сглобени много бързо. Това означава, че получавате незабавна радост от завършения случай.

Играем с цялото семейство

Най-големите комплекти на "Лего" ще дадат възможност да прекарат възможно най-много време за деца и родители. Между другото, възрастните обичат да строят различни места и градове, колкото и децата. Най-често се купуват големи комплекти за деца в училищна възраст. Въпреки че дори на петгодишна възраст, детето може да играе с дизайнера, като помага на родителите си. Например, възрастните могат да бъдат отговорни за стикерите (може да е трудно за бебето да ги залепи равномерно и правилно). Можете да помогнете за сортиране на различните части, за да избегнете възможни грешки. Основното нещо е да не забравяме, че детето не трябва да се отпуска. В противен случай той просто ще загуби интерес към играта. Участието трябва да бъде най-активно. Освен това много часове игра ще ви дадат възможност да общувате с детето си, да обсъждате ежедневни проблеми.

Момичетата предпочитат

Разгледайте отделно комплектите за момчета и момичета. За малки принцеси, например, Lego Friends е идеален. Най-големият комплект за млади дами ще бъде идеалният подарък. По принцип, с този дизайнер с голямо удоволствие играят бебета от всички възрасти.

“Lego Friends” е играчка, която помага да си спомним младите си години и техните родители. Между другото, момичетата особено обичат да играят с дизайнера заедно с всички членове на семейството. Големите комплекти, които децата помнят много повече от малките дизайнери. Малките петминутни сашета в паметта не са особено забавени.

Между другото, няколко десетилетия по-късно, вашата дъщеря с голямо удоволствие ще прехвърли тези играчки на децата си. По правило добрите неща преминават от едно поколение на друго. Малките комплекти могат да бъдат напълно допълнени от големи дизайнери. Те могат да се използват успешно в голямо разнообразие от сгради. Основното нещо, не забравяйте за наличието на специална кутия кутия. След разглобяването на конструираната структура, най-добре е да ги сгънете там, така че да не бъдат загубени.

За момчета

Младите строителни момчета определено ще харесат Lego Technic. Те ще събират най-големите комплекти с голямо удоволствие. Този дизайнер е интересен за всяко момче. Придобийте такива комплекти и ще видите детето си да порасне. И когато купувате такъв конструктор с малки сеттери, ще дадете на трохите възможност да съберат нещо грандиозно, без да ограничават въображението му.

"Lego Technic" ще бъде чудесен подарък за едно момче за всяка почивка. Родители, баби, дядовци, чичовци, лели и приятели с голямо удоволствие придобиват такива играчки като подарък за бебето. Освен това модерните комплекти включват много популярни теми - Хари Потър, Междузвездни войни, принцеси на Дисни и др. Като цяло децата ще се забавляват, създавайки новите си магически светове.

Лего комплекти: "City" и "Exclusive"

Друг голям комплект е Lego City. Тази играчка е много ярка и необичайна. С този дизайнер ще бъде интересно да се играе всяко дете. Е, "Exclusive" - ​​комплект, който може да допълни всяка колекция от тази марка.

Такъв дизайнер е достъпен в ограничени издания. Тук можете да намерите оригинални космически кораби, влакове, самолети, противопожарни служби, пекарни, пазари, необичайни къщи и други архитектурни структури. Огромното количество детайли позволява на трохите да фантазират и да възстановят всичко по свой вкус, да измислят нещо ново. Накратко, тези игри са интересни и вълнуващи. Детето може да се почувства като истински архитект. „Лего Сити” се допълва перфектно от коледен магазин за играчки, огромен търговски център, големи фабрики и др.

Всеки комплект от тази серия е невероятно реалистичен. Всички са оборудвани с различни движещи се части. Къщите отварят врати и прозорци. Малките мъже "вършат различни задачи". В допълнение, те могат да се вози на големия въртележка, кораби, влакове.

резултати

За да обобщим Ако детето ви декларира, че иска да има най-голям набор от "Лего" в света - купи един от съществуващите дизайнери, без дори да мисли. Ярки детайли, любими герои, различни техники не могат да угодят на децата ви.

Големите комплекти включват оригинални тематични дизайнери. Между другото, някои от тях имат много интересни фигури. Те се различават от стандартните. Например в "Lego Friends" те приличат на малки какавиди. Това струва само косата им, изработена от мек материал, което им дава специален реализъм. Всеки комплект обаче се отличава с необичайните си оригинални детайли. И най-важното е, че децата могат не само да се забавляват, но и полезно да прекарват свободното си време.