Избираме интересни събития за Деня на града
Anonim

Много често денят на определен град минава под обичайния, за всички познат сценарий. Но тази ситуация може да се промени. Много често местните власти предлагат на жителите самостоятелно да измислят програмата на празника, в която с удоволствие биха участвали. И така, какви могат да бъдат дейностите в Деня на града?

памет

На Деня на града е много важно да се споменат онези хора, които в своето време са положили много усилия за неговото развитие във всяка индустрия. Така че, трябва да поставите цветя в подножието на всички паметници (в края на краищата, не беше за нищо, че те са били издигнати!), На главния площад, за да разкаже за хората, които разстроиха града и помогна на неговото благоденствие. Също така е необходимо да не забравяме и онези лица, които се опитват да направят по-добре улиците, къщите или общинските си сгради.

концерт

Най-вероятно, неинтересната, но много важна част от събитието в Деня на града е приключила, сега можете да преминете към забавлението. Значи на този ден са важни изпълненията на всички местни групи, които танцуват, пеят, играят в театъра и т.н. Те трябва да покажат най-добрите си числа, да се похвалят с постиженията си през изминалата година.

спорт

Какво друго може да бъде събитието в Деня на града? Можете също така да организирате спортни състезания. Това може да бъде футбол (отбори на деца и възрастни ще се състезават), различни раси. Можете също така да организирате маратон за всички желаещи, в които да участват хора от различни възрастови групи. За стари хора можете да организирате шахматен турнир или домино турнир - любимото им забавление.

справедлив

Следните дейности за Деня на града са забавни панаири. Тук можете да се сетите за нещо. Така че, те могат да представляват и в същото време да продават своите продукти всички фабрики, които са в града или областта, могат да се похвалят с произведенията си от градската шивачка. Добре е да организирате търгове или забавни продажби на различни продукти. Всичко това може да бъде придружено от театрални представления.

Майсторски класове

Планът за дейности за Деня на града може да включва провеждане на различни семинари от опитни специалисти. Така че, жените могат да покажат как да бродират, плетат или правят домашно печене, мъжете могат да провеждат майсторски класове по коване на метали, дърворезба. Има много възможности, вие само трябва да се съберат заедно майстори от различни индустрии.

благотворителност

Денят на града също е добра идея да се прави благотворителна дейност. Това може да бъде или специална оферта, или просто събиране на пари в специални кутии, например за местно сиропиталище или старчески дом.

За деца

Празниците на Деня на града трябва да включват и развлекателна програма за деца. Така че, добре е на този ден да се правят безплатни въртележки в местен парк, да се обличат няколко души с клоуни или забавни анимационни герои, така че те да забавляват минаващи деца на улицата. Също така е добре да се организира безплатно гледане от децата на анимационния филм в местното кино.

Край на деня

И в края на тържеството градските власти могат да организират концерт, където могат да канят "звезди" с различна големина - местни и национални художници. Можете да направите дискотека за младите хора и да завършите всичко с красив ярък поздрав.