Изделия "Berghoff": мнения, цени, описание
Anonim

Висококачествените, хигиенни материали и оригинален дизайн са основните характеристики, които отличават кухненските съдове на Berghoff. Обратната връзка от хората, които я използват, е обективен показател за качеството на работата на тази компания.

Berghoff Company

Компанията Berghoff, занимаваща се с разработването и производството на прибори за маса и кухня, е създадена от Raf Vanthor в Белгия през 1994 г. Оттогава гамата от продукти на марката непрекъснато се разширява.

Фирмата произвежда две линии продукти за кухнята и дома. Едното е специално предназначено за ресторанти и хотели, а другото - за използване на ястия у дома.

През целия период на съществуване на компанията внимателно се проучват нуждите и мненията на клиентите. В техническите си лаборатории непрекъснато се провеждат изследвания, разработват се най-новите технологии и материали. Всичко това допринася за редовното пускане на нов продукт на пазара.

Всяка година се откриват нови магазини на фирмата, които продават модернизирани модели, детски ястия от шерифски патици, колекции от керамични форми за печене и други ястия на Бергхоф. Препоръките на клиентите за онлайн форуми и сайтове за пазаруване показват, че компанията е спечелила огромна аудитория по целия свят. Хората споделят впечатленията си главно, както следва: "красиви и висококачествени ястия ... ще купя повече."

Уникална посуда

Изборът на домашни предмети в сорта, представен на днешния пазар, не е толкова прост. Атрактивен дизайн, практичност, функционалност - не последните характеристики на ежедневните предмети. Напоследък за всяка уважаваща себе си домакиня е важна не само появата на ястията, но и нейната безопасност.

Съдовете трябва да бъдат устойчиви на окисление. Желателно е, когато при готвене в него продуктите не губят своите свойства и вкус. Кухненските прибори трябва да осигуряват надеждно и дългосрочно съхранение на варени продукти. Също така, параметрите на домашно приготвената храна днес не са ограничени до добър вкус, неговата лекота и полезност са важни. Придържането към тях позволява уникални ястия "Berghoff". Отзивите на клиенти потвърждават това. Те често подчертават, че е удоволствие да се готви в такива ястия: много по-удобно и по-лесно.

Спецификации на продукта

Често производителите на ястия спестяват от неговото качество. Заслужава да се отбележи, че не всички ястия, дори и направени от скъпи материали, са еднакво добри. Затова хората се опитват да отдават предпочитание на продукти, произведени с помощта на иновативни технологии от висококачествени материали. Сред добре познатите марки, приборите за приготвяне на марката Berghoff придобиха значителна популярност, прегледите на които винаги отразяват основните му характеристики. Те включват:

  • Практичност.
  • Функционалност.
  • Високо качество.
  • Оригинален дизайн.

Продуктите на компанията са изработени от доказани и надеждни материали, устойчиви на внезапни промени в температурата. Много кухненски прибори са универсални и удивляват с многофункционалността си.

Брандираните съдове за хранене са представени от различни цветови решения, което ви позволява да изберете точно вашата версия, която хармонично се слива с кухненския интериор. Атрактивният дизайн отличава всички най-популярни серии на компанията: Gemenis, Scala (Cast Line), Neo Cast Iron, Зенон, Tulip (Straight), Designo, Cosmo, Bistro, Neo, Earthchef, Дева, Аурига, хотелска линия и др.

Лесното обслужване и експлоатацията също са важно предимство, което са различни ястия "Berghoff". Прегледите на щастливите собственици на ястия на уебсайтовете на онлайн магазините на фирмата предават възхищението от използването на този уникален продукт. Те пишат, че ястията са прости и удобни, перфектно запазват естетичния си вид за много дълго време. Идеалното смилане на повърхността на продуктите го прави лесно да се измиват ръчно и в съдомиялни машини, за да се използват върху всякакви повърхности за печене и печки. Кухненските съдове не са токсични, не променят вкуса на храната, а напротив, в процеса на готвене запазват полезните си качества.

Сънят на всяка любовница

Съвременният лаконичен дизайн и отличното качество допринесоха за развитието на популярността, която продуктите на Berghoff по света са придобили. Отзивите (продуктите на тази фирма са безупречни) са предимно само положителни. Потребителите пишат за истинското удоволствие, което изпитват в процеса на готвене.

Дизайнът на стените и многослойното дъно на кухненския прибор осигуряват сравнително равномерно отопление и дългосрочно запазване на топлината. Дръжките на съдовете не се нагряват, а прозрачните капаци дават възможност да се наблюдава подготовката на съдовете, без да се нарушава процесът на акумулиране. Подовете от тигани и тенджери са покрити със специалното антиприлепно покритие на FernoCeramic. Има отлична топлопроводимост, която намалява консумацията на масло и съответно подобрява качеството на храната.

Всички марки продукти са изработени от CromoTanium, уникална стоманена сплав. Предимството му е липсата на никел в състава и високото съдържание на хром и титан. Това прави съдовете трайни и предпазва от обезцветяване. Благодарение на тази сплав металът не взаимодейства с киселини, съдържащи се в хранителните продукти, и не придава на храната специфичен вкус или мирис.

Също така, всички комплекти ястия включват контейнери с различни диаметри и обеми, което ви позволява да изберете най-добрия вариант за готвене на определено ястие.

асортимент

В ежедневието всяка домакиня трябва да има не само саксии, тенджери и тигани, но и много други кухненски прибори. Под ръцете ви винаги трябва да има остриета за готвене, камшици за биене, силиконови четки, различни видове ножове, кухненски клещи, мерителни чаши и други необходими неща.

Широка гама на фирмата ви позволява да избирате набори от ястия според вашите вкусови предпочитания. Каталозите включват прибори за хранене, разнообразие от комплекти за бар, ножове, неръждаема стомана, алуминий, стъкло, порцелан, керамични съдове и различни кухненски аксесоари. Можем спокойно да кажем, че разработчиците не са забравили да обърнат внимание на някоя от целевите групи. Това се доказва от цяла поредица от интересни предложения, както за възрастни, така и за деца, които представляват кухненската посуда на Berghoff. Прегледите, цената на продуктите ясно отразява спазването на високите стандарти за качество и финансовата политика.

Кухня в същия стил

Компанията Berghoff произвежда цяла серия от продукти, различни по предназначение и материални характеристики, но изработени в същия стил. Това ви позволява да използвате обикновени ястия не само като незаменим помощник, но и да го направите декорация на кухнята.

Различни аксесоари, керамика, кристал, порцелан, прибори за хранене могат да бъдат подбрани така, че всеки член на семейството да има естетическо удоволствие от използването на маркови ястия.

прибори

Положителните отзиви от марката Berghoff ("Berghoff") служат като отлична реклама: прибори и аксесоари са красиви и функционални, не окисляват и не потъмняват при взаимодействие с продуктите. Не е нужно да ги купувате в комплекти, можете да поръчате един по един. И това е много удобно, ако семейството не е много голямо. Всеки брой ножове, вилици и лъжици може да се избере в един стил - от класически варианти до модерни.

В допълнение към стандартните прибори за хранене можете да закупувате отделно продукти за специализирана употреба: клещи за захар и лед, лъжици за сосове и др.

Кухненски ножове

Невъзможно е да не се обърне специално внимание на ножовете Berghoff, известни с отлично качество в продължение на много години. Нищо чудно, че те са много популярни сред професионалните готвачи.

Всички ножове Berghoff имат своята цел и служат дълго време, ако се използват строго по предназначение. Има ножове за нарязване на сирене, филета, месни трупове, за шунка и сьомга, за копаене на кости и къдраво нарязване на плодове.

Предлагат се необходимите аксесоари: подложки, специални калъфи за стандартна кухня, магнитни носители. Те са удобни и практични. Необходимите приложения за ножове и мусат са професионален и траен артикул за домашно заточване. Изработена е от неръждаема стомана с диамантено покритие, със защитни ремъци за ръце, за да не се реже при заточване. Изборът на musat зависи от броя и дължината на използваните ножове.

Важни подробности

Белгийската компания обръща голямо внимание на обратната връзка от своите клиенти. Техните мнения са взети под внимание и допринасят за работата по подобряване качеството на продуктите и удовлетвореността на клиентите.

Създавайки друга колекция, дизайнерите на известна марка обръщат голямо внимание на безопасността, удобството и комфорта при използването на техните продукти. Всяко малко нещо е измислено и проверено, така че всички модели имат стилен и сбит дизайн. Капаците на съдовете са монтирани толкова точно, че те перфектно затварят продукта, дръжките са удобни, не се плъзгат и не падат, дори повърхностите са защитени от топлинни изкривявания.

Отзиви

Цялата гама от битови и професионални продукти на компанията е доста популярна. Качество, красота и надеждност - това са параметрите, с които се свързва Bergoff. Вашите отзиви - дали да купувате тези продукти - често съдържат възхищение като "Аз съм щастлив с тенджери и не мога да се радвам". Често те съдържат препоръки за грижа и дори оригинални рецепти.

Но се случва, че на форумите се появяват и разочароващи отзиви, при които ентусиазмът от качеството на ножовете и тиганите, закупени по-рано, се заменя от разочарованието, след като по време на промоцията се закупуват ястия от Бергоф Скала. Нова серия от тигани не носи радост, въпреки хваленото незалепващо покритие . В този случай, бих искал да предупредя срещу фалшификати, купувам ястия само в магазините, които са пряк дилър на добре позната марка.

Достъпно качество

Иновативното развитие и планиране на нюансите на всяка колекция изискват значителни инвестиции. Но въпреки това основната цел на ценовата политика на компанията е да направи продуктите достъпни за всички. Продуктите с отлично качество се предлагат на разумна цена.

Berghoff е покупка, която почти всяка домакиня може да си позволи. Това ястие е незаменима в кухнята. В каталозите на тази марка винаги можете да намерите достъпни продукти с отлично качество. И дори тези, които не обичат да прекарват времето си в печката, ще получат голямо удоволствие от удобството и лекотата на готвене в ястията "Бергоф".