Dickey - това е какво и как да го нося?
Anonim

Всеки модник знае колко важни са аксесоарите в образа. С помощта на аксесоарите може да се постигне целостта, хармонията и пълнотата на изображението, като същевременно се добавят някои специални функции. През есента и зимата ще изглежда трудно да се изберат аксесоари, но в действителност изборът е чудесен - от шалове и обвивки до жилетки, ръкавици и костюми за риза. Какъв вид животно е това? Ние ще анализираме в тази статия какво е дики и какво да го носим.

Плета на шията

Dickey е дрешник, който често може да се види на момичетата през зимата или есента. Ако дрехите на детето ви или дрехите на детето ви имат дълбоко деколте или яка, която не е достатъчно подходяща за тялото, алтернатива на шал и пуловер с висок врат е предната част на ризата, облечена в шията. Дики се затваря и врат, и гръб, и деколтето от студения вятър.

Най-популярният, топъл и практичен модел е ризата с обемна врата. Може да се носи под палта, паркове, рогозки и якета, които нямат плътно покритие. Dickey е чудесен начин да избегнете сезонен студ и да получите стилен есенен или зимни вид.

различни риза-фронтове

В допълнение към топлите ръкави с висок врат, ажурните плетени накити, които са съчетани с дрехите, са широко популярни. Те служат повече като декоративен елемент, който може да се остави около врата докато е в стаята. Също така е доста широко използвани cockpieces с трикотажни декор - пеперуди, цветя, модели. Този вид предна риза спомага за изразяване на личността и романтиката, като същевременно се предпазва от студа.

Най-практични са предната част на ризата със змия и предната риза, които идват в комплект с превръзка или шапка. Първият вариант е много удобна предна риза за момиче или момче, тъй като децата обикновено не обичат да носят нещо над главата си, а такава риза-шия ще бъде лесно за закрепване и разкопчаване на шията. Въпреки това, продуктът трябва да бъде внимателно измит, в проективния случай може да се разтегне. Dickey, който идва с превръзка, шапка или дори ръкавици - това е чудесно допълнение към връхното облекло, защото всички аксесоари вече са сгънати в хармонична комбинация.