Продукт от фирма "Крикет": газ запалка. Как да се запълни запалка "Крикет"?
Anonim

Запалките от компанията "Крикет" са в голямо търсене сред купувачите. Те са лесни за използване, просто се грижат за тях. Той също така обръща внимание на факта, че лесно можете да пълните тези продукти за крикет с газ. Затова запалката може да служи доста дълго време и не изисква подмяна. Прочетете повече за горепосочените продукти.

Запалка "Крикет": описание

Горният продукт се произвежда от концерна “Swedish Match” в Манила (Филипини) и Асен (Холандия). Това беше през 1961 г., може да се каже, че тази запалка за крикет е родена. Белият цвят е най-популярният сред купувачите. Към днешна дата производителят вече е пуснал и успешно реализирал над 500 милиона от горепосочените продукти.

В производството на запалки "Крикет" се използва около 40 етапа на тестване на качеството му.

Изделия от найлон. Този материал, за разлика от пластмасата, е по-издръжлив и не гори на слънце. Това дава възможност да се направят по-тънки стени на продукта и да се напълнят с голямо количество газ.

Запалката на горния производител може да има следните видове запалване:

  • пиезо;
  • силиций.

Продуктът е надеждно защитен от изтичане на газ, поради което няма да се превърне в малка бомба на запалимото слънце.

Предимствата на горния продукт

Запалката на компанията за крикет се различава в следните характеристики:

  • има автоматичен, без регулатор, изгаряне на вентила;
  • лостът е пружинно натоварен, не съдържа хлабина;
  • Този продукт е елегантен и тънък, така че лесно се побира в опаковка цигари;
  • изцяло метален клапан, с размер 3 мм, има запалка за крикет;
  • характеризиращи се с безопасна постоянна височина на пламъка.

Как да се запълни запалка "Крикет"?

Експертите съветват преди напълването на горепосочения продукт да се постави във фризера. Така ще се напълни по-плътно. За тази работа можете да използвате кутия с газ. В повечето случаи е достатъчно за няколко бензиностанции.

На гърба на продукта има специален клапан. Чрез нея се зареждат запалки. Понякога това изисква почистване, тъй като с течение на времето често е запушена с прах или отломки. С остър предмет трябва да натиснете клапан, газът ще остави запалките с мръсотия.

В комплект с касетата трябва да се поставят адаптери за различни клапани. Важно е да изберете продукт с подходящ размер. Също така трябва да се помни, че адаптерът трябва да се впише плътно в горния клапан.

По време на презареждането запалката трябва да се постави с вентила нагоре и устройството да се постави с пръчката надолу. Процесът на пълнене на гореспоменатия продукт за крикет с газ продължава не повече от 10 секунди. В никакъв случай запалката не се проверява веднага за работа. Все още трябва да изчака около три минути. Това е, за да се гарантира, че налягането вътре в продукта се изравнява.

Съвети за зареждане на горепосочената запалка

Трябва да се следват някои прости указания, преди да се изпълнят горните действия с газовия продукт за крикет. Запалката трябва да е в работно състояние. Също така за презареждане ще ви трябва малка кутия газ.

Важно е да запомните вашата безопасност. Трябва да се уверите, че няма източници на запалване в близост до вас. В допълнение, трябва добре да проветрявате стаята.

Препоръчително е да носите ръкавици на ръцете си. Избягвайте контакт с очите с газ.

В никакъв случай не можете да попълните до края такъв продукт като "Крикет". Запалката може да експлодира, защото не забравяйте, че газът влиза под налягане. Бъдете внимателни!

Запалка "Крикет" придоби популярност сред купувачите благодарение на отличното си качество и удължения експлоатационен живот. Използвайте го мъдро и с удоволствие!