Честит рожден ден на вашия познат: примери и особености при писането на текста
Anonim

Поводът да се каже на момиче или жена приятни думи може да бъде различен. Няма значение дали е лична среща, телефонно обаждане или пощенска картичка - във всеки от тези случаи е необходим красив текст. В тази статия можете да намерите примери за поздравления с един приятел от рождения си ден, който ще ви помогне да направите празника още по-приятен.

Текстова форма

Някои хора са твърдо убедени, че пощенската картичка или SMS с поздравления трябва да са само в поетична форма. Без съмнение, този вариант е по-тържествен, но това не винаги е подходящо. Ако рожденният поздрав на приятел в проза, то ще изглежда по-искрено, лично и докосващо.

***

Скъпи, (име)! Искам да ви пожелая още повече впечатления и ярки емоции на такъв специален празник за вас. Нека те станат верни помощници по пътя към създаването на щастлив живот. Радвайте се дори в дреболии, защото всяко от тях може да бъде началото на едно велико и прекрасно приключение!

***

Честит рожден ден! Поздравления на приятел да говори малко по-трудно, защото ние просто трябва да се опознаем. Това обаче е огромен плюс, защото пред много интересни и забавни разговори, смешни истории, неловки тайни и забавни навици. Още от първите минути на запознанството си, вие сте ни завладели със своята откритост и доброта. Искам да развивам тези качества!

възраст

Този фактор играе важна роля при изготвянето на поздравления. Ако текстът е предназначен за момиче, можете да се фокусирате върху перспективите, които я очакват в личния и професионалния живот. Такива поздрави са винаги по-живи, забавни и смели, отразяващи основните черти на младостта.

***

Честит ден на израстване! В твоите години все още можеш да кажеш това. Сега идва точният момент, когато се откриват много перспективи. Броят на възможностите, интересите и желанията просто се преобръща. Иска ми се да не се страхувате да изберете. Опитайте се в различни области, поемайте рискове, поставяйте дори непостижими цели. Нека приятелите и семейството да станат подкрепа, а смелостта да изпълни живота с впечатления!

***

Почти всеки представител на красивата половина на човечеството мечтае за любов. Какво друго да кажем в поздравленията на приятелката си, ако не за нея? Някой смята, че младостта е време, когато чувствата не са сериозни, но аз не съм съгласен с тях. Сега те са чисти и искрени, не са развалени от дълъг списък от изисквания и условия. Иска ми се да намериш истинска любов, само твоя. Несъвършен, може би странен и непонятен за другите. Бъдете щастливи!

подател

Тъй като познатите принадлежат към групата хора, за които човекът не знае толкова много, важно е поздравът да е подходящ.

Това е особено вярно за момичета момичета рожден ден. Когато избирате завършен текст, трябва да помислите кой е подателят: мъж или жена. Така че ще бъде възможно да се избегне нетактичност, грозни намеци от страна на адресата.

***

Скъпи, (име)! Много се радвам, че ви срещнах. В моя рожден ден бих искал да пожелая добро здраве, благополучие и реализация на най-смелите си желания. Нека жаждата за нови и интересни отвори всички хоризонти и перспективи. Останете същия вид, общителен и забавен!

***

Днес искам да кажа щастлив приятел. Желая, че новият етап от живота ви е изпълнен с изненади, ярки срещи и интересни хора. Всеки ден е невероятна възможност, така че живейте, не съжалявате нищо. Движете се само напред и правете това, което обичате.

Социален кръг

В зависимост от това кой прави поздрава, колега, състудент или просто познат, можете да изберете неговата тема. Така в текста се обръща повече внимание на постиженията в ученето или кариерата, характера или личните качества.

***

Честит рожден ден! Чудесно е, че нашият приятелски екип беше попълнен с такова прекрасно момиче. Искаме да се присъединим към неговите редици и винаги да се чувстваме като у дома си. Нека кариерната стълба е лесна за вас, а работата никога не е тежест.

***

Хвани поздравления за щастлив рожден ден! Наскоро ми станахте познати. По някаква причина, едно сладко, пакостливо момиче веднага се открои сред шумни и нервни ученици. Много се радвам, че станах мой съученик. Искам да преживея този славен период на учениците колкото е възможно по-забавно, интересно и информативно. Нека умът, упоритостта, находчивостта и отдадеността ви помогнат да получите желаната диплома.

***

Голяма компания, вечер, смешни вицове. Това е стандартен комплект за вечерта с приятели и познати. Но след като нашата шумна компания стана повече от едно момиче. Момчетата веднага оцениха красотата й, а момичетата - доброта и откритост. Само няколко минути - и никой не си спомни, че си нов сред нас. В моя рожден ден бих искал да ви пожелая да останете също толкова красиви, щастливи и да мечтаете повече!

заключение

Опитайте се да направите рожден ден поздрав със собствените си думи. Ако човек все още не ви е познат и е трудно сами да си набавите текст, винаги можете да се обърнете за помощ към тази статия. Тя ще даде вдъхновение за писане или предлагане на готов пример. Да поздравя човек на рождения си ден и да види радостта в очите му е не по-малко приятно от получаването на подаръци.