Професионална кухня "Томас": ревюта
Anonim

Храната е една от най-големите човешки нужди. И ако малък процент от населението на света с леко пренебрежение се отнася до приема на храна, то за някои процесът на приготвяне на различни ястия е изкуство. И за да може всяка минута, прекарана в кухнята, да даде удоволствие и радост, голям брой компании по света произвеждат необходимите и висококачествени домакински уреди и прибори. Една от тези компании е германският концерн Розентал.

Фирма за производство на сервизни и професионални съдове

Този гигант събра под своето начало няколко дъщерни марки. Един от тях е “Томас” от “Розентал”. Тази марка е производител на висококачествени ястия и аксесоари, позволяващи да се украсяват не само процеса на готвене, но и неговото приемане.

Използването на различни иновативни методи, съчетани с установени традиции, формират идеалната среда, в която се създават всички продукти на Розентал, включително Томас. Прегледите, препоръките и желанията на клиентите винаги се вземат предвид при пускането на нова продуктова линия. В момента марките на този немски производител са водещите доставчици на прибори за хранене, аксесоари и артикули за комфортен живот.

Производствени линии

Гигантският концерн "Розентал" произвежда няколко линии кухненски прибори. Те включват:


  1. Продуктите на марката "Styuid-Line". Тук можете да намерите порцеланови продукти с най-високо качество. Марката хармонично и с увереност съчетава нови начала и утвърдени традиции. Множество дизайнери работят по издаването на уникални, иновативни и същевременно функционални колекции.
  2. Линия за съдове за готвене "Selekshion". Голямо разнообразие от порцеланови и стъклени съдове с отлично качество и отличен дизайн безпогрешно отличават производителите на тези кухненски прибори от много конкуренти.
  3. Продукти, произведени под марката "Versace". Легендарната марка, широко известна в света на модата, също отдаде почит на иновативни решения, които се използват широко в концерна Rosenthal. Съчетавайки луксозния, бляскав и динамичен стил на домашна мода на Versace и хармоничната комбинация от ноу-хау с общоприетите стандарти, обединението на двата гиганта създаде елегантна, изтънчена и ярка маса, която спира дъха в своята красота.

  4. Ястия и аксесоари за домашен декор, влизащи на пазара под марката "Sambone". Отличителна черта на тази линия е производството на продукти с неръждаема стомана и сребро. Ако се чувствате комфортно в хотели от висок клас и шикозни ресторанти, тогава тази марка ще помогне да се пресъздаде атмосферата, подобна на тези в домашни условия.
  5. Следващата линия от прибори за хранене на фирмата Rosenthal е кухнята, произведена под името Hutschenreter. Посуда и аксесоари с дълго германско наименование отварят за купувача мекотата на изяществото на средиземноморските фолклорни мотиви, чийто печат се носи от всеки артикул от колекцията. “Красота, която трае дълго време” - под този лозунг продуктите на Hutschenreter представляват “лицето” на целия свят.
  6. Шестият и последният ред е плочката на Томас. „Дизайнът, с който искате да живеете“ е мотото на тази марка. Практичен и оригинален, иновативен и креативен, стилен и елегантен - това е приборите за маса "Томас". Мненията на нашите сънародници за този клон на продуктите на компанията са малко. Въпреки това, чуждестранните домакини и собственици на ресторанти "свалят шапката си" за перфектното качество и изискания дизайн на това ястие.

Продукти "Томас"

Помислете за най-новата марка по-подробно. Съставът на фирмата Томас, с неговите ясни линии и приказни модели, отлично качество и мултифункционална цел се оценява по целия свят. Широка гама от продукти е насочена към задоволяване на нуждите както на любителите на качествени продукти, така и на професионалистите. Партита, семейни тържества, банкети, сватби и годишнини - събития от всякакъв вид ще се провеждат на най-високо ниво, ако на масата има ястия от Томас. От прегледите за използването на стоките на фирмата става ясно, че компанията поддържа качеството на продуктите на най-високо ниво.

Клонове и категории стоки

В допълнение към кухненската посуда под тази марка се произвеждат и колекции от различни аксесоари и сувенири. Немската продуктова линия включва няколко различни категории. Те включват ястия "Томас" в различни варианти. Тази група включва 14 подвида. За любителите на строги и изискани форми и дискретен бял цвят, комплектите и отделните елементи от серията Amici са перфектни. "Nasuplennye" туренчета, "пот-bellied" сос-купи и салатни купи, кръгли и овални ястия без кант и страни са клон на продукта, наречен Medaillon. Геометричните форми, наличието на къси и изрязани "чучури" в саксии за кафе, кръгли дръжки на чаши и липсата на каквито и да било ненужни детайли ни позволяват да отделим още една серия от ястия с името Vario Pure. Ярки цветове на бразилски мотиви украсяват Medaillon Rio de Janeiro на тънки линии. Отделни подвидове са комплекти и съдове с вдигнати ръбове. Последното се отнася до серията Quadrondo.

Сувенири и аксесоари

Прибори за хранене на тази компания заслужават специално внимание. Тук купувачът може да избере една от двете серии: Skid и Tema. Първата включва единични изделия от неръждаема стомана. Вторият подвид е набор. И двете категории носят мивката перфектно в съдомиялната машина.

Въвеждането на иновативни технологии в производството и комбинацията от различни стилове - това са ястията на Томас. Рецензии за работата на съвременните художници подтикнаха дизайнерите на немската компания да създадат сувенирни комплекти, където тенденцията на съвременната култура се отразява в светло петно. По този начин се раждат чаши и чинийки въз основа на творбите на Анди Уорхол.

Цветово разнообразие

Бихте ли искали цветът на Вашата кухня да съответства на нюанса на ястията? След това трябва да изберете серия "Слънчев ден". Тук са представени чинии, чинии, чаши, тенджери и много други прибори в повече от двадесет цвята. Ярки комплекти от категорията Sunny Day Coffee and More ще ви помогнат да се насладите на чаша кафе. Вечерни комплекти, меки тъкани за кухнята и различни аксесоари за кухни Sunny Day Ви помагат да се наслаждавате на всяка минута в кухнята и на масата.

Професионални серии

Трябва да се отбележи, че в допълнение към обслужващи прибори професионалното позициониране "Томас" заема отделна позиция. Тази категория включва саксии, тигани, тенджери под налягане и други контейнери, които пряко участват в процеса на готвене. За радост на клиентите, този продукт не е толкова скъп, колкото, например, други германски партньори. Причината за това - мястото на производство. Оборудването, избрано в отделна категория, се произвежда от китайска организация, получила франчайз от германски концерн.

Характеристика на продукта

Съдове за готвене "Thomas Cook and Pour" - тази кухня е изработена от неръждаема стомана. Този материал позволява използването на тигани и саксии за дълго време. Като правило, всички капаци за професионалните серии са изработени от закалено стъкло. Благодарение на няколко диска, вградени в дъното на всеки контейнер, храната се затопля равномерно, а благодарение на тефлоновото избелващо покритие, тя също не се залепва. Всеки обект от тази серия, независимо дали е тиган "Томас" или тиган, е идеален за готвене във фурната. В допълнение, наличието в къщата на печка с газови, електрически, керамични, халогенни или индукционни горелки няма да бъде пречка за извършването на покупка на който и да е артикул от тази серия. За радост на собствениците, всички професионални "Томас" ястия (тиган, черпак, тенджера под налягане, тенджера и т.н.) са чудесни "приятели" с миялната машина.

Коментари на клиенти и коментари

Интересен факт е, че можете да закупите тези продукти на веригата хипермаркети и най-често за акции. Този маркетингов ход е насочен към отопление на интереса към новата серия. В същото време потребителите, които вече са станали собственици на това ястие, са готови да споделят опита си с други потенциални купувачи. Например, повечето хора посочват няколко отрицателни точки. Първият от тях е метална писалка (или копчета), която се нагрява от пламъка. В същото време се препоръчва да се отстрани този проблем чрез правилен избор на горелката: диаметърът на дъното на резервоара трябва да съответства на (или да бъде по-голям) диаметъра на газовата горелка.

Втората точка е донякъде надценена, според мнозина, цената. Трябва да се отбележи обаче, че професионалните съдове за приготвяне на храна от всеки световен производител, независимо дали е Zepter или Tefal, са много по-скъпи от аналоговите, предназначени за обикновена домашна употреба. Въпреки че много потребители посочват, че продуктите на Thomas Cook са обичайната средна линия, чийто дизайнер е германският концерн, а за всички останали параметри отговаря азиатският колега.