Фантастичен керамичен плот
Anonim

Съвсем наскоро в каталозите на магазините, в които се продават домакински уреди, се появиха кухненски печки с фантастично стъклокерамично покритие. Оригиналните кухненски уреди успяха да получат признание от домакините.

Интересен дизайн с напълно гладка полирана повърхност е поразителен. Той създава първото впечатление за крехко, деликатно покритие, което може да се напука на малки фрагменти от слабо докосване. всъщност

Стъклокерамичната плоча е изработена от издръжлив материал, подобен на стъкло и притежаващ свойствата на керамиката.

Чудо - материалът има уникална топлопроводимост, така че стъклокерамичната печка BEKO, SMEG, CDF 67100 GW и други се нагряват и охлаждат много бързо. По време на работа се нагрява само повърхността на върха на спиралата. Благодарение на невероятните свойства на стъклокерамичната печка икономично консумира електричество.

Горелките на печката имат няколко отоплителни линии, което ви позволява да регулирате повърхностното отопление, спестявайки електроенергия. Много печки имат сензорен контрол на горелките, което осигурява лесно регулиране на температурата на нагряване на горелката. На сензорните панели има сензор, който сигнализира режима на работа на горелките.

Плочките се предлагат с комбинирани панели: две електрически горелки + две газови горелки, една газова горелка + две електрически и други опции. Този подход към проектирането на домакински уреди е безопасен и удобен, в случай на прекъсване на електрозахранването, можете да използвате газ и обратно.

Стъклено-керамичната печка се предлага като самостоятелна пещ и грил, както и вградена настолна в кухненското обзавеждане. Предлагат се плочи от една горелка до шест, както в BERTOS E7PQ6B. Десктопните опции осигуряват комфорт и уют в селска къща, спестявайки свободно пространство. Добро решение за дълго пътуване.

Настолна електрическа печка VES V-HP6, VES

ELECTRIC V-CPL, LPLATE и други модели - най-простото устройство, което се вписва идеално в дизайна на кухнята, седнало на масата. Тази техника се отличава с функционалност, ефективност и дълготрайност, която зависи от редовната поддръжка.

Котлоните се предлагат в широк диапазон и са идеални за крайградски селища, където няма газ. Както всяко оборудване, стъклокерамичните повърхности се нуждаят от определена грижа. Печката трябва да се почисти веднага след замърсяване със специален препарат и скрепер, който се доставя с печката.

За готвене на печки със стъклокерамично покритие се произвеждат специални съдове с удебелено и двойно дъно, които бързо се нагряват, абсорбират топлината. Избягване на загуба на топлина, изберете ястия с гладко дъно. Можете да използвате стъклените изделия, които използваме, когато готвите в микровълновата печка. Ако се спазват всички правила за работа, пещта ще служи дълго време и ще зарадва собствениците си.