Какво яде Мечо Пух в световноизвестната приказка?
Anonim

Един от най-известните мечки в света е Мечо Пух, създаден преди много години от английския писател Ален Александър Милн. Авторът излезе с разкази за него за малкия си син, след като в зоологическата градина го хареса черна мечка. В този случай първият въпрос, който момчето попита баща му, звучеше така: „Какво яде Уини Пух?“. Бяха написани приказки. Тези литературни шедьоври бяха публикувани на много езици и бяха продадени само на безброй.

Какво яде Уини Пух и как го обясни

Така че, нека си спомним тази забавна детска приказка. Какво ядеше Мечо Пух? Какво каза той за това? Той си зададе такъв прост и същевременно наивен въпрос: „Защо има пчели в света?” И тогава той сам си отговори: „За да направи мед!” Беше негов мече и той ядеше. Нещо повече, за мечките, според неговите идеи, беше направен мед.

Мечо Пух пее песни за този деликатес и мисъл, и катерене по дървета, и попадащи в трън храст ... Освен това, той дори изобретил специална "стръв за слона". Мечката облиза пота, докато не се убеди, че не е сирене, а мед.

Същото важи и за рождения ден на Donkey. Пух отново взе със себе си гърне с мед, но изяде всички лакомства по пътя. В резултат на това той дава на приятеля си "необходимото нещо в домакинството".

Героят е спасен от потопа заедно с резервите си. Седейки на клоните на дървото, той бавно ежедневно опустошава саксиите, докато остане тъжен сам.

С помощта на любимото си удоволствие мечето се намира вкъщи без никакви проблеми (в края на краищата той го нарича). С една дума, че Мечо Пух яде постоянно, не е необходимо да се уточнява. Отговорът е прост: любимото му ястие е медът.

Смешната мечка ни дава много приятни емоции и забавления

Така че фактът, че Мечо Пух изяждаше меда си през цялото време, през цялото време мислеше за него и намаляваше всичките му заключения към него, е най-смешното нещо, което се намира в тази книга на младия читател. Именно финото чувство за хумор на тази работа позволява не само на децата, но и на възрастните да поддържат настроението си и да поддържат добро настроение.

Работата е там, че няма нужда изобщо да се гледа на света около нас твърде сериозно. Правилата на Мечо Пух бяха създадени точно, за да ни направят доста весели хора. И дори в главата си дървени стърготини, но той живее много лесно и просто. Не му пука какво е направил, какво е казал, какво е направил. Основният въпрос за него е: какво яде? Мечо Пух живее в удоволствието си - щастливо и безгрижно. А останалите не го притесняват изобщо.

Той не просто яде непрекъснато - трябва да го направи!

Между другото, трябва да обърнете внимание на някои аргументи на главния герой. Например: „Защо медът в света? За да го ям! ”Какво мисли той, когато казва тези думи? Мечо Пух яде мед, просто защото има нужда от него. Поне той самият мисли така. И нищо не може да направи за това.

Този факт е невероятно забавен читател. Това ги кара да се смеят на наивността и самочувствието на малката мечка. Това не е изненадващо, защото това, което Мечо Пух обича, е „създадено специално за него”. Как можеш да не се усмихнеш? Хората са използвали за премахване на такива мисли в основата. Те се научили да поставят така наречените "бариери" за щастие. Мечо Пух с пълно доверие заявява, че мисли и отива да осъзнае мечтата си - да яде мед.

Е, ако нещо се обърка с него, той не се разстройва. - Това са грешни пчели. Така че медът също греши.

Обърнете внимание и на факта, че Мечо не се страхува да се възстанови изобщо. Това е друг важен момент - героят въобще не е сложен, а живее, наслаждавайки се на всичко, което му е скъпо.

Lakomka-Winnie и двусмислени ситуации с приятелите си ...

С една дума, мечката обича да яде много. Фактът, че яденето на Мечо Пух му носи голямо удоволствие. Въпреки това, и неговите приятели, защото в тези моменти той е задължително в добро настроение, забавлява ги и забавлява.

Но има моменти, когато любовта на героя към меда прави неговите другари малко нещастни. Например, Donkey Ee, изглежда, е бил възхитен от "подаръка", но въпреки това ... Поради същия мед, Прасчо трябваше да се раздели с балона си. И Заека, който е унищожил всички запаси в къщата ...

Уини има единствения отговор на всичко това: "В главата ми има дървени стърготини!" Това означава, че мечката живее перфектно, без да мисли, че има по-сериозни проблеми в живота от онези, които стоят пред него - да се хранят с мед и да ядат към тях. И го спасява от всякакви ежедневни неприятности и скърби.