Красиви поздравления към сестра ми
Anonim

Какви поздравления ще харесат сестра ви? Е, със сигурност не "щастие, здраве и успех в личния ви живот." Такъв банализъм може да каже на познати, но не и близки хора. За да има поздравление да има положителен ефект, трябва да пожелаете на любимия си човек какво наистина иска и какво наистина му трябва.

Честит рожден ден от брат

Най-близките хора са тези, които са израснали с човек в едно семейство. И ако между сестрите има случайни "войни", то момичетата рядко споделят нещо с братята, с изключение на бонбони и последната бисквитка. И поради това споровете се случват много по-рядко, отколкото поради козметиката, обувките на момчетата и майките. Как може да поздрави сестра й за рождения й ден?

- Юлия, днес е твоят ден! Вие сте нашият най-прекрасен човек, лъч светлина в нашето семейство. Децата растат много бързо, така че не се бързайте никъде. Наслаждавайте се на младостта си, всеки ден. Нека всяка нова сутрин ви носи радост и малки изненади. Човек трябва само да го повярва и ще се сбъдне. Нека тъгата не потъмнява сияещото ти лице. Аз, като по-голям брат, винаги ще те обичам и защитавам. Бъдете щастливи.

Поздравления от сестра

Въпреки споровете и недоразуменията, отношенията между роднините се влошават много по-рядко, отколкото между приятели. Сестрите, прераснали в юношеска възраст, често стават най-добри приятели. Те могат да говорят цял ​​ден за всякакви глупости, да споделят тайните помежду си и да поискат съвет. Такава откровеност е възможна поради факта, че любим човек ще бъде искрено щастлив и не ревнува от щастието. Какъв трябва да бъде поздравът за рождения ден на сестрата от сестрата? Момичето трябва да спомена в речта си, че се гордее със семейството си, уважава всеки член. Можете да говорите за силните й страни и да я хвалят за успехите, които е постигнала през годината. Ето един пример за поздравителна реч.

- Саша, щастлив рожден ден! Гордея се с вас и няма да спра да го повтарям. И как не можеш да се гордееш с такава умна и красива жена? Лесно е да ви се възхищаваме. В края на краищата, вие, както всеки друг, заслужавате уважение. През изминалата година вие бяхте в състояние да вървите по трънливата пътека по кариерата и никога да не паднете. Работихте усилено и заслужено насърчавахте. Дали следващата година ще ви даде сила, за да можете да станете още по-високи. Но не забравяйте за себе си. Винаги сте знаели как да се отпуснете, затова ви пожелавам да почивате възможно най-често, за да можете да работите продуктивно ”.

Поздравления от братовчед

Братовчедите често стават най-близките хора, особено когато в семейството има само едно дете. В този случай поздравленията на сестра й, дори и братовчедката й, трябва да бъдат нежни и топли. В речта си трябва да се докоснете до това, което е наистина важно за момичето. Ако иска да се реализира в работната сфера, желае да се издигне, ако вашият роднина не може да намери достоен мъж за себе си, пожелае да срещне принца на бял кон. Идеалното желание, подобно на съвършения дар, е това, което човек иска да получи. Поздравления за деня на сестра ви може да звучи така.

- Мариночка, щастлив празник за теб. Днес времето е прекрасно. Искам да ви пожелая, че същата атмосфера беше в сърцето ви. Нека свети слънцето там и птиците пеят. Надявам се, че скоро ще срещнете любовта на живота си. Но не се притеснявайте, че вашият принц е забавен. Това означава, че съдбата вярва, че не е време да се срещате. Не се безпокойте напразно. Повярвайте, че всичко е винаги за най-добро. Желая ви да намерите пътя си в живота и да вървите по него лесно и уверено. "

Топли думи от приятел

Не винаги момичетата имат сестри. Тогава техните приятели могат да заемат тяхното място. Хората, които винаги са близки, подкрепят и помагат, понякога стават по-близки до всички роднини. Можете да споделите своите скърби и безпокойства с най-добрия си приятел, да споделяте радостта и болката. Такъв човек може да се счита за сестра му, ако не по кръв, а по дух. И такава връзка, ако се поддържа, може да продължи цял живот. Как може да поздрави сестра й?

"Аня! Никога не преставаш да ме удивляваш. Аз съм изумен от вашата енергия и фантазия. Никога не съм срещал такъв креативен човек в живота си. Можете да намерите изход от всяка ситуация, бързо да решите трудни въпроси, но в същото време успявате да останете дете. Опитайте се да не загубите този талант. В този свят има много сериозни хора, но няма достатъчно детска наивност и непосредственост. Така че стойте себе си и огъвайте този променлив свят, както искате. "

Юбилейни желания

Щастливите сестри могат да бъдат различни. На годишнината можете да пожелаете на човек здраве и слънчево настроение, но все пак трябва да излезе с по-претенциозна реч. Когато човек дойде на кръглата си дата, той трябва да се чувства стабилен и уверен. За да помогне на момичето да повиши самочувствието си, разкажете ни за успехите на сестрата на фестивала. Така може да звучи речта.

- Катюша, днес си на 30 години, не мога дори да повярвам. Колко бързо лети време, винаги бях изумен от това. Но над вас няма власт. Все още си същата красота. Ти успя да направиш в твоите 30 години повече, отколкото някои хора имат време да направи в живота. Намирането на добра работа вече е голям успех, но успешно да се оженим и да имаме две прекрасни деца е само джакпот. Успяхте да реализирате себе си по два начина. Желая ви да не загубите ентусиазма си, да останете винаги толкова весели, щастливи и любознателни. "

Тост за сватба

Денят, когато двама души се кълнат в любов един към друг завинаги, е много трогателен. Затова поздравленията на сестра ви в деня на сватбата трябва да са подходящи. Но за да се откроите от тълпата, която желае любов към гроба, можете да кажете малко за любимия си човек в тоста. Да, сватбата е празник на две. Но в този ден сестра ви напуска семейството, за да създаде своя собствена. Кажете на младоженеца колко е щастлив с булката.

- Максим и Елена, поздравявам ви за най-щастливия ден от живота ви. Надявам се, че винаги ще сияете същите като днес. Максим става само член на нашето семейство, но аз познавам Леночка през целия си живот. Слънчев, имаш умна и шивачка. Не знам как ще живеем без теб. Разбира се, можем да се справим, но ще ви липсваме. Надявам се, че вашето семейство ще бъде прекрасно като нашето. Сигурен съм, че ще бъдеш добра съпруга и майка. Максим, оценявам Леночка и никога не я наранявам и тогава тя определено ще те направи щастлива. "

Честита Нова Година

Сестрите не винаги живеят заедно. Но на Нова година, цялото семейство се събира около масата. На тази празнична вечер е прието да се поздравят всички заедно, както и всеки член на семейството поотделно. Но ако нямате възможност да поканите цялото си семейство да посетите, можете да се обадите на сестра си и да я поздравите по телефона. И какво да кажа? Поздравления за сестрата трябва да бъдат сладки, празнични и малко страхотни, с новогодишна атмосфера.

- Сестри, поздравявам ви за тази прекрасна почивка. Ето още една година. Станахме по-възрастни и по-умни. Забравете всички лоши неща, които са се случили, и оставете само приятни събития да останат в паметта ви. Не се разстройвайте и не се оплаквайте от това, което ви е оставило тази година. Така че това не беше ваше, а временно. Истинското щастие няма да ви остави. Опитайте се да запазите това приказно настроение за цялата година. Не забравяйте, че нашите мечти се сбъдват, така че винаги мислете само по позитивен начин. ”

Топли думи за бала

Сестра ви завършва ли училище? След това трябва да й напишете подходящата реч. Разбира се, тези думи трябва да бъдат прочетени не в училище, на тържествено събитие, а у дома, в тесен кръг на семейството. Трябва да стане ясно, че се гордеете със сестра си и искате нейното самоопределение и да намерите правилния път в живота.

- Сестра, станахте доста големи. Днес сте завършили гимназия и сте получили сертификат. Сега имате възрастен живот. Институтът е друго ниво на вашето образование. Но това вече ще бъде възрастен живот. Вие избрахте професията си и аз уважавам вашия избор. Не се отклонявайте от целта си и станете професионалист във вашата област. Всъщност в живота главното е работата и семейството. Така че първо трябва да се реализира в първата арена, а след това да се мисли за втората. "

Поздравления за раждането на дете

Казват, че една жена става наистина щастлива в момента, в който знае радостта от майчинството. Затова не забравяйте да напишете красив поздрав на сестра си, който четете в деня на освобождаването. Смятате ли, че вашият роден човек няма да има време за поздравления? Нищо подобно. Момичето ще се радва да чуе топли думи както за себе си, така и за бебето. Ето един пример за поздравителна реч.

- Скъпа, днес нашето семейство се е превърнало в още един човек и всичко това е благодарение на теб. Благодаря за племенника. Той все още е доста троха, но аз не се съмнявам, че мога да се гордея с него, защото ще го изведете. Сигурен съм, че си добра майка. Опитайте се да комбинирате строг учител и лека бавачка. И искате да пожелаете здраве и търпение. "

Поздравления за домакинството

Преместването е вълнуващо събитие в живота на всеки човек. Желателно е животът на ново място да донесе само положителни емоции. Така че се опитайте да излезете с такъв поздрав, който ще вдъхнови вашата сестра да създаде домашен уют и да превърне семейното ви гнездо.

- Ира, поздравявам ви за новия ви дом. Това вълнуващо събитие е не само за вас, но и за мен. Цялото ни семейство е изключително щастливо за вас. Радваме се, че най-сетне агонизиращите ипотечни такси в миналото, а сега вече няма да се натоварвате с допълнителни разходи. Опитайте се да оборудвате гнездото си така, че атмосферата на доброта, любов и комфорт да се издигне тук. Ще ви посещаваме често, така че няма да се чувствате самотни тук. Вие сте добра домакиня и аз съм сигурен, че можете да направите дома си миниатюрен рай. "

Поздравления за брат от сестра

Взаимоотношенията между роднините трябва винаги да бъдат топли. В крайна сметка, подкрепата на онези, които ви познават през целия си живот, е много важна. Ето защо, поздравленията на сестра ми за раждането на брат ми не са необичайни. Момичетата, които отглеждали по-малките си братя, вложили не по-малко от своите родители в тяхното развитие. Момичето трябвало да храни бебето заедно с възрастни, да ходи с него и да играе. И така, как може да поздрави сестрата на брат й за нейния рожден ден?

- Сережа, с празника. Много се радвам да ви видя на този празничен ден щастлив и здрав. Остани по този начин целия си живот. Знаете, винаги можете да разчитате на моята подкрепа. Пожелавам ви самореализация, намиране на прекрасно момиче и създаване на семейство. Материално богатство и много ярки впечатления.