Начало магия: как да промените цвета на очите у дома
Anonim

Не може да се намери много информация за това как да се промени цвета на очите у дома, но въпреки това е напълно възможно. Има само три начина да се направи това, поради сложността на задачата.

Тъй като цветът на очите зависи предимно от човешкия генотип (за вродените характеристики), необходимо е да се погрижим за това с изключително внимание, за да не се развали зрението и да се увреди ретината. Второто нещо, което засяга цвета на очите, е тяхната вътрешна структура, на която ще повлияем.

Първият начин за промяна на цвета на очите у дома: лещи

Най-лесният и безопасен начин - той все още носи лещи. Можете да ги закупите или в аптека, или като поръчате в специализирани магазини в интернет. Тази опция е добра, защото не влияете върху самата структура на зрителния орган и лещите, които променят цвета на очите, просто пречупват естествения им цвят. Плюс това, винаги имате избор, на който (стандартен или нестандартен) цвят да променяте естествената си сянка. И, разбира се, винаги можете да ги отстраните без никакви последствия за себе си.

Вторият начин за промяна на цвета на очите у дома: капки

Сега има специални капки, които им позволяват да не могат да превърнат зеления цвят на очите в сив, но те са напълно способни да направят сянката по-светла или по-светла. Например, ако имате блатни зелени очи, използването на такъв инструмент може да ги направи по-ясни и по-чисти, дори и да е за кратко време. По този начин очите ви ще приемат лек изумруден оттенък, който изглежда толкова завладяващ при всеки цвят на кожата. Но ако този метод на промяна на цвета на очите без лещи не ви подхожда, има нещо друго.

Съвет: преди да използвате горепосочените инструменти, винаги трябва да се консултирате със специалисти, за да избегнете усложнения с визия. В никакъв случай не трябва да се купуват такива лекарства в интернет. Направете това изключително в аптеките и само по съвет на лекар.

Третият начин за промяна на цвета на очите у дома: автотренинг

Отдавна е доказано, че чрез силата на нашето съзнание можем да повлияем не само на цвета на очите си, но и на общото ни физическо състояние. Това се дължи на факта, че нашият мозък, контролиращ хормоналния фон на организма като цяло, е способен да променя определени химични реакции в тялото и съответно в очите, които с правилно конструирана техника ще позволят диаметрално да променят цвета на очите дори до противоположно или напълно неестествено. За да направите това, е достатъчно да провеждате ежедневна половинчасова медитация (за предпочитане пред огледалото), визуализирайки процеса на промяна на цвета на органите на виждане към този, който е по-интересен за вас.

Процесът включва не само мигновена промяна на цвета, но и постепенен преход от тон към тон (до необходимия). Като правите такива манипулации със собствените си очи, рискувате нищо, но, както показва статистиката, можете да придобиете такава характеристика като неволна промяна на цвета на очите в зависимост от общото ви емоционално състояние, което изглежда изключително привлекателно.