Плоча за готвене Bosch PKE611D17E. Мнения на клиенти
Anonim

Известно е, че вкусът и цветът на приятел не са. Някои са просто ядосани с рафтове, пълни с чинии и плетени рафтове, а други са в състояние на еуфория от множество чаши, чаши, чинии и други прибори. Ето защо, отивайки в уютната кухня, направена в модерен стил, където цари минимализъм, разбирате, че неговият собственик е почитател на чистотата и реда.

Основният компонент на кухнята е печката, върху която се приготвя храната. В момента в много градове на мегаполиси (и не само) няма газова система, така че жителите използват електрически печки. Скоростта на готвене и нейният вкус зависят от качеството на плота. В статията ще разгледаме как работи електрическият плот на Bosch PKE611D17E, прегледи на щастливите собственици на удобен и икономичен модел, както и необходимите препоръки за грижата за печката.

Модерни плотове

Външният вид на този модел е за себе си. Плотът от стъклокерамика е боядисан в елегантен черен цвят. Повърхността на Bosch PKE611D17E (преглед на собствениците потвърждава това) се загрява достатъчно бързо. Сензорният контролен панел на печката е разположен отпред и често е ябълка на несъгласие между вентилаторите и неговите опоненти. Крайният резултат е, че прегледите PKE611D17E на Bosch - за това немско устройство за готвене - се различават по въпроса за горелките и контролния панел, оборудвани с девет степени на отопление.

Разстоянието между горелките и контролния панел е доста малко. Дънните горелки са предназначени за по-цялостни ястия. Следователно, когато на долната горелка се постави осемлитрова тенджера, контролният панел започва да се проваля, тъй като дъската докосва и настройките се отклоняват. Случва се, че печката е напълно изключена. Това е може би единственият недостатък на плота.

Други компоненти на електрическата печка

В допълнение към 4 горелки с различни диаметри и контролни панели, този модел съдържа функция за блокиране на деца, контрол на кипенето, вграден таймер и специална защита срещу избърсване.

Благодарни потребители пишат хвалебствени отзиви за Bosch PKE611D17E, тъй като те са очаровани от икономичната консумация на енергия, чийто клас е показан на панела с буквата А, и наличието на неговия индикатор на потока, който всеки път, когато панелът е изключен, подчертава броя киловати / час, което е отнело на печката. подготвени.

Друго предимство на плочата за готвене е в защитно устройство, което автоматично го изключва, ако печката работи дълго време и без никакви промени (например, забравихте да я изключите). От една страна, тази функция удължава срока на годност на оборудването, а от друга - го прави безопасен за децата и пази от пожари. Отзивите на Bosch PKE611D17E - ново поколение плотове, поставени в коментарите към това устройство, потвърждават отличната вградена система за сигурност и нейното значение.

С помощта на включения таймер можете спокойно да отидете на работа, знаейки, че след двадесет минути ще изключи горелката. В допълнение към тази функция, таймерът се използва както в електрическата плоча, така и във всички други устройства, т.е. за задаване на времето.

Подложка Bosch PKE611D17E: мнения

За всяко ново поколение устройство се нуждаете от нов подход. Преди да използвате този модел, трябва да прочетете инструкциите за употреба и да прочетете потребителските отзиви. Тъй като повърхността на плочата е направена от стъклокерамика, тогава средствата за почистване трябва да бъдат избрани подходящи. В каталога за аксесоари можете да намерите тези салфетки за плота, които са подходящи за този модел.

Също така, потребителите отбелязват, че е нежелателно да се поставят стари тигани и тигани (особено със сажди) върху повърхността на печката, което може да го надраска. Може да е по-целесъобразно да се купуват нови ястия с дебело дъно, като по този начин се убиват двама птици с един камък: възхищавайки се на красива нова рокля и не “наранявайки” повърхността за готвене.

заключение

Неумолимата привлекателност на плочата се дължи на дизайна, сетивното оборудване и безопасността. Всеки, който използва Bosch PKE611D17E плота (за прегледи, прочетете статията) щедро го излъска с комплименти, защото тя наистина го заслужава!