Какво да дадем на хората, които имат всичко? Оригинални идеи
Anonim

Понякога в живота има ситуации, които ни карат в глупост. Например, когато сме поканени да посетим богати роднини. И тогава, вместо да очакваме дългоочакваната почивка, ние сме измъчвани от въпроса какво да дадем на хората, които имат всичко? Тук не е достатъчен стандартен сувенир, а идването без подарък ще изглежда неприлично. Има изход от тази трудна ситуация. Основното е да се прилагат различни подходи за решаване на този пикантен въпрос.

Подход за бижута

Разбира се, най-печелившата версия на подарък за жена ще бъде някаква бижу. Трудността е, че само богатите гости могат да си позволят този метод. Мъжете могат да дават писалка, украсена с скъпоценни камъни, или красиви копчета за ръкавели.

Творчески подход

Ако имате достатъчно въображение и хуманитарен манталитет, опитайте се да направите същото като известния финландски писател, който даде на хората зимна приказка. Опитайте се да напишете оригинална поема или приказка за рождения си ден. Проектирайте работата си под формата на огромна картичка, украсена с лъкове или свежи цветя. Или напишете текста на пергаментна хартия и го затворете в специална номинална тръба.

Прагматичен подход

Това значително ще улесни решението какво да се даде на хората, които имат всичко, че имат някакво хоби. Малко вероятно е човек да има удоволствие да получи двайсет и пета чанта или тридесет чанта, но уникална раковина или рядка запалка със сигурност ще ви бъде от полза. Ако вашият рожден ден обича да играе, например, шах, дарете някаква необичайна дизайнерска версия на тази настолна игра.

Хуманистичен подход

Отразявайки какво да дадем на хората, които имат всичко, не забравяйте, че ще посетим един обикновен смъртен, почивка за когото струва повече от пари. Ако дарите нещо, което затопля душата или релаксиращо тяло, определено ще постигнете основната цел - да угаждате на героя на деня. Опитайте се да дадете диск с любимата си музика, набор от медитации или сертификат за масажен курс.

Фантастичен подход

Ако все още сте озадачени от въпроса какво да дадете на хората, които имат всичко, тогава просто вземете и дайте звезда. Да, да, най-истинската звезда. Вие ще трябва да закупите подходящ сертификат, който ще съдържа името на звездата, нейния размер, разстоянието от Земята и, разбира се, името на собственика му. Можете да поръчате допълнително сертификат или сувенир или снимка на звезда. Такъв подарък ще ви струва от две до сто хиляди рубли.

Сладък подход

Размишлявайки върху това какво да давате на човек като спомен, можете да изберете необичаен ядлив подарък. Можете да поръчате цял букет от шоколадови цветя, шоколадова скулптура, топка, дворец или кола. Ако имате достатъчно средства, можете дори да излеете бюст от рождения ден на шоколад. Можете да поръчате сладки табла, пулове или домино. Днес за вас за парите ще направите нещо. Можете да поръчате торта под формата на автомобил или герой от събитието. Всичко зависи от вашите възможности.