Честит рожден ден племенник
Anonim

Давайте подаръци и казвайте добри пожелания на близки - най-красивия урок. Сватби, рождени дни, професионални празници - всички тези поводи са подходящи за семейни събирания с вкусна храна, състезания и тостове. Поздравления за племенника трябва да бъдат особено тревожни. В крайна сметка, вие познавате този човек от раждането и любовта като дете. Помислете над всяка дума и желание, защото те със сигурност ще се материализират.

Бебешки ден

Докато детето е малко за рождения си ден, той иска да получи нови играчки. Устните поздравления към по-младия си племенник се изчерпват. Но по-големите деца с нетърпение очакват добри думи и похвали в своя адрес. Особено момчетата ще искат стихове, в които се споменава името им.

Пожелавам ви щастие във вашия дом

Успехи ... (име) - роднини!

Живей му цял живот без проблеми,

При всички късмет и победи.

Хедър, ти умник и племенник

Ще бъдеш голям шеф!

Умен и умен човек,

Ще постигнете мегаслави!

Магическо забавление

В каквато и да е възраст, човек винаги чака чудо. Тази година поздравявам племенника си с изключителен рожден ден. Ако финансовите възможности позволяват, поканете аниматори с весела програма. Нека се обличат в костюма на любимия герой на детето. Забавни състезания и игри, викторини и сцени ще зарадва децата. За правилните отговори и задания можете да подарите подаръци на тотовете. Такива готини поздрави на племенника ще зарадва всички.

Не всеки бюджет ви позволява да организирате такова забавление. Можеш да играеш преднина. Децата ще се чувстват комфортно да се забавляват с добре познат човек!

Искрени думи

Лелите и чичовците обикновено се отдават на племенниците си. В крайна сметка, тези малки ангели са децата на братята и сестрите, най-скъпите и скъпи в света. Децата получават подаръци от близки без причина. Един рожден ден със сигурност няма да свърши без тях. Придружавайте подаръка с топли думи.

- Любимото ми бебе, познавам те от раждането, ти си като роден син. Видях как направи първите стъпки, чух първите ти думи. Аз те пазех и пазих, а сега си истински човек, нашият защитник. Станете смели и смели. Направете така, че семейството да се гордее с вас! Природата ви е предоставила всичко, от което се нуждаете и повече. Ти си красива, умен, умен. Винаги поддържайте формата си и изучавайте добре! Честит рожден ден, любим човек! "

Такъв красив поздрав към племенника от леля ще звучи красиво и отчасти. Ако племенникът вече е израснал и се превърнал в красив млад мъж, такива думи няма да му подхождат. Речта трябва да е сериозна, въпреки че все още го възприемате като малко момче.

- Любимият племенник, искам да ви поздравя не само за вашия рожден ден, но и за това, че сте оправдали нашите надежди! Цялото добро и добро, което родителите са вложили във вас, е оправдано. Вие сте достоен човек, интелигентен, красив и спонтанен! Запазете всичко това, пренесете през веселият си характер и лек характер през годините. Нека никакви скърби и трудности не срещнат по пътя ти! "

Сега знаете как да поздравите племенника си за рождения си ден. Бъдете искрени с него, нека се чувстват вашата подкрепа и любов.

Най-важният ден

Една от най-ярките и значими празници - сватбата, почука на вратата ти. Племенникът решил да легитимира връзката си с любимата си и да подготви великолепно празненство? Не се паникьосвайте, просто трябва да сте добре подготвени и всичко върви като часовников механизъм. Усилията преди сватбата - много приятно изживяване. Като близък роднина леля трябва да помогне при организирането на почивка, да изглежда зашеметяваща в сватбения си ден и да направи красива реч! От вълнението и бурята от емоции, думите могат да излязат от главата ми. Затова напишете поздравленията на племенника си в красива карта и я четете тържествено.

Днес имаме щастие,

Да, какво! В семейството два заедно!

Ти си прекрасна двойка,

Нека винаги да е така!

И нека къщата е пълна със светлина и топлина!

Уважавайте се един друг, внимавайте,

И да роди повече деца!

В крайна сметка най-важното в живота е семейството!

Честита сватба Ви поздравявам!

Търпение и уважение

Ако не ви харесва да запомняте линиите наизуст, поздравленията за сватбата на племенника му могат да бъдат представени в проза! Забавяне на изпълнението не е необходимо, няколко изречения и можете да викате "Горчиво" силно! Поставете мъдрост и съвети, нежност и грижа в думите си.

- Скъпи младоженци, днес е най-важният ден в живота ви. Сега всички сме едно семейство. Обичайте се взаимно, уважавайте и винаги намирайте компромис! Влезли сте в труден път, залог на силен брак - бъдете дипломат! Грижете се за семейното си огнище и ние винаги ще ви подкрепяме и помагаме! Горчиво!

Хуморът винаги е подходящ

Сватбата е най-забавният празник на всички известни. Ето защо, по-малко текстове, повече хумор! Облечете се в цигански костюм и помолете модератора да обяви, че Кармен иска да каже няколко думи на младоженците! Под веселата музика, размахвайки ярки поли, отива леля или чичо (което ще бъде още по-смешно) и ще произнесе своите поздравления за сватбата на племенника си.

„Аз съм гадателка в седмо поколение, предсказвам бъдещето и миналото! Сега предполагам, кой е младоженецът тук и коя е булката! Залата е тиха, не бързайте и аз ще им нанеса щети! Циганката размахва ръце, изважда кристална топка от чантата си и гледа през нея. Бавно идва към младите и ги пронизва с пръст! - Духът на пра-пра-дядовците ми казва, че вие ​​сте младоженци! Затова бъдете щастливи през целия си живот. Аз ви умолявам никога да не се разделяте и да създавате лагер на децата! "

Циганинът се премахва под музикалната музика. Гостите се смеят от сърцето. Такива хумористични поздрави към племенника ще изглеждат невероятни и ще бъдат запомнени от всички.

Времето в къщата

Колко хубаво е да гледаш влюбените двойки. Те са толкова трогателни, нежни, грижовни очи, които блестят от щастие, усмивката не излиза от лицето. Особено се радва сърцето, ако тези хора са роднини и приятели за вас. Дайте на младоженците „семейно огнище”, което те ще запалят едновременно. Този красив сувенир може да се направи със собствените си ръце. Купете необичаен свещник и една дебела свещ.

Украсете ги с цветя, кристали, мъниста. Докато любителите ще запалят своето "семейно огнище", казват поздравления за сватбата на племенника си. В такъв трогателен момент всеки ще плаче. В крайна сметка, едва наскоро младоженецът беше фъстък и яздеше триколка. Годините летяха като миг, а сега той е младоженецът!

Поздравете любимите си хора от сърцето, не икономисвайте от топлите думи и желания!