Точки "като Leps" - тенденцията на 2017 година
Anonim

Лятото е сезонът на почивка на плажа, морето, слънцето, банските костюми и, разбира се, периодът на слънчеви очила. Сезонът още не е започнал и много от тях вече роумират в търсене на нов модерен аксесоар. Някои хора просто трябва да купуват слънчеви очила, без идея или стил, а някой, напротив, приема избора си много сериозно. Тези ценители на слънчевите аксесоари прекарват много време в търсене на нови маркови модели. В статията ще разгледаме нови тенденции и ще си припомним съществуването на модели, които вече са станали класика.

Модел слънчеви очила

Сред наличните модели можем да подчертаем следното:

  1. Sports. Този модел никога не излиза от мода. Неговата функция - правоъгълни лещи, които са украсени с различни отпечатъци.
  2. "Авиатор" - модел, който след това се появява в списъка на модните тенденции, след което изчезва. През 2017 г., очила "авиатор", отново в мода, но при наличие на огледални лещи.
  3. "Wanderers" - изглежда, най-универсален модел на точки. Те се характеризират с ясни линии, които отговарят на всеки стил на облекло.
  4. Кръгли очила. Мъжки модел, което не е всичко. Добре изглежда при мъжете с редовни черти. На други очила с кръгли лещи, най-вероятно ще изглежда смешно.

Между другото, през последните няколко години, такъв модел се нарича очила "като Leps."

И, както може би се досещате, името му заслужава благодарение на цялата известна певица Григорий Лепс, която направи този аксесоар неразделна част от неговия образ. Така се появи и новата марка слънчеви очила Григорий Лепс.

Leps-като очила е модна марка на 2017 година

Всички точки на ТМ "Григорий Лепс" са известни не само заради певицата, но и заради своята уникалност и оригиналност. Кръгла форма са тези, които искат да подчертаят своята индивидуалност и да се открояват от тълпата. Създателят на очилата е много внимателен към детайлите от колекцията, което показва степента на отговорност за нейното създаване.

Поради това всички модели са с високо качество и са създадени на високо творческо ниво. За тяхното производство се използват само качествени материали. Всички чаши ТМ "Григорий Лепс" се произвеждат в Италия, в завода на известната фирма "Атмосфера". Компанията е известна със съвременните си технологии, отношение към детайла и качеството на своите бижутерийни продукти.

Ето защо, любителите на очила "като Leps" не може да се тревожи за това колко дълго ще продължи придобиването за тях, обаче, при условие, че те купи не фалшив.

Качеството е важен критерий при избора на точки

Много хора днес подценяват функцията на очилата, считайки го за обикновен аксесоар и начин да скрият очите си от слънцето. Не всеки знае, че купувайки евтин, непроверен модел, купувачът рискува да навреди на визията си. Ето защо, когато избирате да обръщате внимание на лещите и качеството на материала, от който се правят стъклата.

В този случай е по-добре да си купите скъп модел и в същото време да сте сигурни, че нищо не може да навреди на очите ви, отколкото да спестите и впоследствие да похарчите много пари, за да възстановите зрението си.

Няма значение кой модел избирате - това ще бъде спорт или очила "като Leps". Основното, че те са от доверен производител. За да се провери това, всеки купувач има право да поиска сертификат за качество от продавача при покупката.