Железопътна механо - за деца и възрастни
Anonim

Железопътната линия Механо е произведена от едноименната компания от Словения. Компанията е основана през 1952 г. и първоначално е била наречена “Механотехника”: оттогава тя е разработила широка гама от играчки и модели за събиране. Под сегашното си име компанията стана известна през 1990 г. и макар през 2008 г. да обяви фалит, тя продължава да е активна и до днес. Сред продуктите на нейните деца е голям избор от традиционни и електронни играчки, много от които са предназначени да развиват умствените способности на детето. Асортиментът на фирмата включва и прецизни модели влакове, изненадващи със своите възможности и качество на изпълнение.

Железопътни линии от Механо

В момента фирмата предлага три линии за качество, всяка от които принадлежи към определена ценова категория. Те се наричат ​​"Престиж", "Хоби" и "Влакове". Последният е най-скромната детска железница Механо, а първата е най-напредналата, премиум, с трудни контроли и аудио говорители. Конкурентните компании са Fleischmann, Märklin, Roco и други, но тъй като нито една друга компания не прави модели на съвременни високоскоростни влакове, марката продължава да държи силна позиция на пазара.

Премиум железопътна механо

Тази линия беше доста късно включване в продуктите на компанията. Неговите отличителни черти включват понякога необичайния избор на прототипи, като например американския локомотив Camelback или високоскоростния влак Thalys. Всяка година фирмата въвежда нови модели, много от които принадлежат на съвременната железопътна индустрия. Така например през 2007 г. светът се вижда от отличната версия на немския Intercity-Express, който също се доставя в Русия. Железопътната колекция Механо е известна с най-голямата в света гама от високоскоростни влакови модели, сред които можете да намерите TGV Duplex и много други. Европейската линия предлага продукти с разширени функции като DCC (усъвършенстван цифров контрол), аудио говорители с голям набор от звуци, LED светлинни източници. Като цяло, тези модели се отличават с отлично качество на сглобяване, добре координирана работа и отлични детайли.

Детска линия Механо

Пейзажната железница е една от най-популярните стартерни комплекти, която включва локомотив, няколко вида вагони и 3-5 метра железопътен транспорт (в зависимост от конфигурацията). На уебсайта на производителя има около 12 подобни позиции в състава с малки разлики в състава. На руския пазар, можете да си купите тези и други комплекти, както и закупуване на допълнителни елементи: коли, релсови елементи, пейзажни аксесоари (мостове, бариери и др.). Детската линия се отличава с добра комбинация от цена и качество, предлагайки възможност за разширяване на основния комплект с разнообразни налични части. Първоначалният набор вече съдържа голям брой елементи, включително къщи, дървета, тунели и много други. Това е огромно поле за въображение, където детето може да създаде свой собствен уникален железопътен маршрут и да промени пейзажа по свое усмотрение. Мощността се захранва от мрежата, движението може да се управлява от конзолата, прикрепена към конструкцията.

Механо за всички възрасти

В асортимента на фирмата можете да намерите както играчки за детски забавни, така и сериозни колекционерски модели, които могат да се считат за най-добрите в тяхната категория. Железопътната линия Механо се откроява благодарение на богатия опит на компанията и огромния брой вариации във всяка от трите предложени линии. Премиум моделите на локомотивите и модерните високоскоростни влакове с право могат да се считат за гордост на компанията и отличен подарък за колекционери.