Подробно описание на храна за кучета Gemon
Anonim

В тази статия ще обсъдим храна за кучета Gemon. Неговата дейност и здравословното му състояние зависят от избора на менюто за четириногия приятел. Продуктът, за който ще говорим днес, спечели добра репутация.

описание

Хранителната храна на Gemon се произвежда от италианска компания. Храненето е балансирано и пълно. Това решение е подходящо за различни породи и различни възрастови категории. Има класификация на продуктите, основани на начина на живот на животното. Хемоновата храна на Gemon е доста задоволителна. Домашни любимци могат да се хранят през целия живот. В същото време кучето активно ще се развива. Този резултат се постига чрез висококачествения състав. Компанията прилага специална производствена технология, която й позволява да произвежда дажби на базата на прясно месо, без консерванти. Комплектите принадлежат към премиум категорията. Тази храна е представена в различни серии. Те отчитат нуждите на животното, възраст, начин на живот, тегло, състояние на вълната.

Има храна с ориз и пилешко месо. Подходяща е за ежедневно хранене. Това е пълна диета. Предназначен е за възрастни домашни любимци на декоративни породи. В допълнение към пилето и ориза, тя включва зърнени храни, масла, минерали, витамини - А, Е, D3, мазнини, риба. Храната може да се напои с вода или да се подсуши. Има също храна с ориз и сьомга. Предназначен е и за кучета от малки породи, възрастни. Съставът е представен от сьомга, както и от неговите странични продукти, зърнени храни, ориз. Има и храна за кученца. Може да се използва от 6-месечна възраст до една година. Подходящ е за кърмещи и бременни кучета. Основните съставки са ориз и пиле. Диетата е обогатена с витамини и минерали. Неговите елементи се абсорбират добре от младото тяло. Храната допринася за правилното развитие и добрия растеж. Също така в тази категория е смес от ориз и риба тон.

Продължаваме към следващата серия. Това е храна с ориз и агне. Серията е предназначена за породи със среден размер, възрастна възраст. Има и нискокалорична диета, която включва пуешко месо. Това решение е подходящо за животни с наднормено тегло, както и за такива, които са склонни да получат наднормено тегло. Производителят произвежда и мокри храни под формата на пайове и консерви. Почти всички видове такива продукти съдържат ориз, пиле, риба тон и пъстърва. Съотношението във всяка отделна храна е различно.

структура

По-горе подробно описахме храна за кучета Gemon. Неговият състав ще бъде даден по-долу. Тя включва житни култури и прясно месо. Според производителя съдържанието на протеини и въглехидрати в това меню е балансирано. Хеменската храна е богата на витамини и минерали. Съставът включва антиоксидант кератин. Няма ГМО, синтетични консерванти и багрила.

Отзиви

Затова обсъдихме храна за кучета Gemon. Рецензиите за него са предимно положителни. Вярно е, че много собственици на кучета са объркани от прекалено ниската цена на храна за средната класа. Също така, някои потребители препоръчват прехвърлянето на домашен любимец в това меню постепенно.