KHW шейни: характеристики и ползи
Anonim

Коя зима може да има без шейни? С първия сняг децата чакат разходки и забавления. И тогава основният въпрос възниква пред родителите: „Коя компания е по-добре да купи продукта, така че превозното средство да трае повече от един сезон? Какво е тяхното предимство, опитайте се да разберете статията.

Разполага с KHW шейни

При избора на зимна шейна родителите искат да осигурят максимална безопасност за детето си, така че те обръщат специално внимание на материала, от който са направени. Може да бъде пластмаса, дърво, алуминий. Възрастните искат автомобилът да обслужва повече от една зима.

KHW шейни са произведени в Германия, така че не трябва да се притеснявате за качеството на продуктите. Почти всички модели са изработени от пластмаса, която е устойчива на много ниски температури и е в състояние да издържа на големи ударни натоварвания. Следователно, когато бебето поиска разрешение да се спусне по хълма на шейна, можем спокойно да му позволим да го направи, без да се страхува, че пластмасата ще се напука или деформира. Особено внимание трябва да се обърне на бегачите. Изработени са от високоякостна стомана, специалното им покритие ги предпазва от корозия. Той осигурява добро плъзгане.

Почти всички модели са изработени в спортен стил. Но за любителите на класиката има и опции. Sledge е предназначен за деца на възраст до 1 година. Има възможност да се вози в тях и по-млади трохи, но само ако той може да седне сам и да не падне отстрани. За тези деца има специална система за закрепване.

Предимството на KHW е, че използва най-новото оборудване и прилага модерни технологии за производството на своите продукти. Ето защо тя заема водеща позиция в продажбите в Европа. Компанията навлезе на руския пазар сравнително наскоро, но вече се утвърди от най-добрата страна. Единственият недостатък е високата цена на стоките. Някои шейни струват от 20 000 рубли.

Удобството е козът

При избора на детски шейни за техните бебета, родителите трябва да са сигурни, че детето ще им бъде удобно. KHW е взела предвид всички желания и е разработила удобни модели на зимни превозни средства:

 1. Седалката напълно се разкопчава, удобно е при транспортиране в колата.

 2. Специалните предпазни колани осигуряват надеждност при пътуване дори до едногодишен карапуз.

 3. Има дръжка-тласкач, която се сгъва, просто натиснете бутона.

 4. Въжето със специален държач е прикрепено към шейната отпред.

 5. Ако детето е израснало, дръжката може да бъде напълно отстранена, така че да не пречи на пътуването от пързалката.

 6. Шейни могат да издържат на тийнейджър с тегло 60-100 кг. Ето защо, след като веднъж сте направили покупка, можете да забравите за закупуването на зимни превозни средства за деца.

Тъй като шейната на KHW е изработена от пластмаса, експертите съветват да поставите матрак или одеало за малки деца на седалката по време на разходка.

Обърнете внимание на дизайна

Пластмасови шейни много стилен и модерен поглед. Някои модели имат вградени светодиоди, които създават добро настроение за бебето, особено в здрач. Цветовата гама е разнообразна. Има ярки нюанси, като червено, бордо. За любителите на класиката годни сини, черни цветове.

Шейни KHW не са равни. Като правило седалката и основното тяло са изработени в различни цветове, които са идеално комбинирани помежду си. С закупуването на подобни модели на зимния транспорт, можете да сте сигурни, че бебето ще има най-стилните шейни в двора.

Популярни модели

KHW Tiger комфортни шейни са доста популярни сред купувачите. Те са предназначени за деца над две години. Сред положителните точки са:

 1. Ергономична форма на основната седалка. Това позволява на детето да развие правилна поза. Няма натоварване на гръбначния стълб.

 2. Трябва да контролирате шейната с въже. Но ако има нужда, можете да закупите родителска писалка. В този модел са предвидени специални елементи за нейното закрепване.

 3. Има предпазни колани.

 4. Пластмасата може да издържа на температури до -20 ° C.

 5. Шейните имат висока скорост поради широките пътеки.

 6. Необичаен дизайн.

Тези шейни са спортни модели. Предимството им е, че след премахване на седалката могат да се използват от деца над 6 години.

Търся подарък за тийнейджър

За по-големи деца годни KHW Snow Comfort шейни. Цената за тях е висока - от 18 000 рубли. В същото време този модел има своите предимства:

 1. Изработена от високоякостна пластмаса, която може да издържа на тегло до 100 кг.

 2. Шейните са безопасни. В допълнение към основните колани, които задържат човека, има няколко спирачки и странични метални страни, които няма да позволят на детето да падне по време на бързо шофиране.

 3. Зад тях има специални ски, които се движат стоящи. Като ненужни те могат да бъдат премахнати.

 4. Оригиналната дръжка за езда.

 5. Може да носи двама души.

 6. Висока скорост

Такъв модел шейни ще бъде подходящ за тийнейджъри, които обичат бързото шофиране и стръмните спускания.

Становище на родителите

Шейни KHW, чиито прегледи са само положителни, са спечелили одобрението както на децата, така и на техните родители, за които безопасността на бебето е важна. Оформената форма на седалката добавя положителни коментари. Благодарение на нея, не можете да се притеснявате за гърба на детето, тъй като няма натоварване на гръбначния стълб.

От отрицателните точки може да се отбележи високата цена и теглото на шейната. Много майки се оплакват, че са тежки.

Избирайки детски шейни, трябва да обърнете внимание на материала, от който са направени. Това е много важно. Зависи от това дали ще бъде удобно и безопасно за вашето дете да бъде в превозното средство. Шейни KHW са се доказали най-добре. Те са много търсени, въпреки високата цена.