Искаш ли да знаеш как да се обадиш на котенце? Варианти на прости и оригинални имена
Anonim

Тук най-накрая сте получили дългоочакваното котенце, за което сте мечтали преди, и дори момчето, което искате. Той има много красива мека кожа и прекрасно привлекателно лице. И като игра - просто поглед за болки в очите. Но само един проблем все още не е решен: как можеш да наречеш момче с котенце? Какво име да му даде, така че то да съответства не само на характера му сега, когато е малък, но и когато порасне и се превърне в успокояващ котешки джентълмен. Има толкова имена в природата, колкото самите котенца или възрастни котки. Те се възлагат на домашни любимци от собственици по различни причини и критерии: въз основа на цвета на котето, проявите на неговия характер, в паметта на всяко име, престижни имена, мелодично звучене и т.н. По-долу са изброени няколко варианта за предлаганите имена за котенца от различни костюми: черно и джинджифил.

Тук например има няколко варианта на това, което да наричаме черно коте-момче:

  1. Благородни имена: Тимон, Господ, Маркиз, Том, Блеквул (което означава черна вълна), Цезар, Бонифаций, Въглерод (въглища на английски), Азазел, Ноел, Максимилиан, Оливър, Поаро, Юлий, Яго, Ураган, Тори, Чешир, Честър, Холмс, Зорге, Чаплин, Рерих, Лексус, Валентин и други.
  2. Прости и забавни имена: Василий, Черниш, Въглища, Сянка, Бъкс, Сосисих, Буржоа, Тимка, Мърчик, Ютуб, Фейсбук (Face, Faces), Флаш (и други имена с техническо съдържание), Тошик, Трисик, Боня, Фантик,

А ето и опциите за това какво да наричаме червено коте:

  1. Благородни имена: Злато, Река, Херцог (или просто Херц), Радост (което означава радост на английски), Лео (Лев, Левочка), Хелиос, Маккей (огнено син), Ориндж, Огън, Роби, Sunkat, Reddy и подобни неща.
  2. Прости и забавни имена: Капуша, Слънчев, Барсик, Василий, Мурзеич, Чубайс, Рижик, Рижун, Файрик, Лапуш, Сеня, Марик, Пух, Семен, Русик, Малката лисица, Огонек, Златик, Ружик.

Добре известните факти, че слухът на котките бързо улавя съскащи и свистещи звуци, може да ни помогне с въпроса какво може да се нарече котето. Въпреки това, не забравяйте за индивидуалните характеристики на котенцата, за които за известно време трябва да следвате. Това могат да бъдат реакции не толкова до свирещи и съскащи звуци, колкото до по-меки и мъркащи звуци.

Например, Мерлин е името на котка, която не съдържа свистене или цвъртяне, но котка с такова име реагира добре на нея и го възприема.

Ще ви дадем и няколко примера как да се обадите на момче с коте. Например, когато собствениците са по-фокусирани върху престижа на името в компанията на своите приятели: Lexus, Sosisych, Graf, Boniface, Lukas и др., Тенденции. Такива прякори на котките винаги ще отразяват не толкова техния характер, колкото предпочитанията и хобитата на самите собственици.

Друг пример за това как може да се нарече момче-коте, може да послужи като непретенциозен избор за избор на име на сричка. Такива прякори на котенца носят простотата, а много често и отражението на природата на самите животни: Мърчик, Бъни, Васка, Пусик и др.

Но във всеки случай, избирането на едно или друго име на коте не само трябва да изслуша вкусовете му, но и да погледне отблизо на домашния любимец, неговите навици, характер и поведение. Тогава никога няма да се сбъркате в името на вашата котка. Успех да изберете псевдоним за вашия домашен любимец!