Кукла на Кен: описание, ревюта
Anonim

Любимата играчка на всяко момиче на света е, разбира се, красива блондинка на име Барби. С раждането си, тя просто създаде сензация в индустрията на играчките и нейните производители, Mattel, без да се замисля, реши да я създаде като приятел и приятел. Така кукла Кен се появи на рафтовете на магазините за играчки, която се превърна в постоянен спътник за живота на Барби за много години.

История на сътворението

Това е първата в света играчка, издадена в мъжки формат. Тя е с две години по-млада от своя предшественик, дата на излизане е 1961. Кен Шон Карсън има собствена семейна легенда, описана в няколко издания на комикси, поръчани от Mattel, където дори са изобразени родителите му.

Куклите на Барби и Кен са създадени от същите дизайнери - Рут Хендлър и Шарлот Джонсън, така че те са толкова перфектно съчетани помежду си и са чудесен чифт. Играчката е кръстена на Кенет, най-малкият син на един от създателите на спътника на Барби.

описание

През цялото си съществуване куклата на Кен се е променила. Постоянно се развиват нови видове торс, кожни тонове, прически и коса, но общите характеристики на тази играчка остават същите.

Тъй като куклите на Барби и Кен са семейство, той трябва напълно да се впише в облика на своя спътник. Той има хубава външност и атлетичен стил. Преди това тази играчка беше пусната главно като синьоока руса, но в днешно време вече има кукли от този тип с всякакъв цвят на косата и очите.

Той винаги е облечен модерно и стилно, в крак с времето. Барби и Кен кукли винаги имат дрехи, които са сходни по дизайн и стил. Височината му е около 30 сантиметра, а гаджето на красотата на играчките е направено от пластмаса и винил. Косата му е зашити и изработена от синтетичен монофиламент.

Днес куклата Кен може да бъде представена в различни изображения. Дори колекциите са създадени за любителите на популярния филм и любителите на известни художници.

вид

Сега в прозорците на магазините за играчки можете да видите цялото семейство на кукли Барби, където Кен служи като баща на две или дори три деца. Но в случай, че момичето е щастлив собственик само на една играчка Mattel, винаги е възможно да я поправите, като закупите подходящия за нея придружител.

Има много различни видове кукли. Това може да е образът на красив млад мъж, истински принц, бъдещият съпруг на Барби или млад мъж, облечен по най-новата мода. Дрехите също са много разнообразни и за всеки вкус. Има възможност дори да се попълни гардероба на Кен чрез закупуване на всякакви видове облекла, вариращи от бизнес костюми до обикновени пижами.

Тази кукла има различни професии. Например, като репортер, лекар, учител и много други. За любителите на събирането на красиви играчки, производителят пусна голямо разнообразие от колекции, състоящи се от популярни герои от известни телевизионни предавания.

Най-популярни сред децата

Особено любители на младите момичета Кена от поредицата "Модно нещо". Те имат хубави черти, сини очи и руса коса. Всички те са собственици на модерни прически и стилни дрехи.

Сега Барби със сигурност не е отегчена сама. Децата могат да измислят различни сцени за играта с тази двойка. Например, те могат да отидат заедно за романтична вечеря, среща или парти. Тялото на Кен е шарнирно, а ръцете и краката му са огънати, което му позволява да приема различни позиции в игрите.

Друг модерен сериал е Кен в летните дрехи. Неговото облекло се състои от риза с красив модел, къси панталони и черни обувки. На врата му той има аксесоар под формата на сива висулка.

Куклата, представена под формата на младоженец, особено се влюбва в млади принцеси. В крайна сметка, всяко момиче от ранна детска мечта мечтае за красива и великолепна сватба, възпроизвеждайки това тържествено събитие на играчките си. Женени двойки Кен и Барби са страхотни за сюжета на такава игра.

Куклата на Кен може да е съвсем различна. Цената им може да варира от 900 рубли и завършва с няколко хиляди. Това зависи от много фактори, тъй като тези играчки могат да бъдат интерактивни, продавани с гардероб или самостоятелно. Но качеството на куклата не зависи от неговата стойност, тя ще бъде отлична във всеки случай (разбира се, ако говорим за оригинална играчка, а не за фалшива).

Отзиви

Много родители си спомнят Кен и Барби още от детството си и, след като са ги придобили днес за децата си, казват, че с времето те стават по-добри и по-красиви. Приятелката се превърна в истински стилен красив, надарен с много модни аксесоари и собствен гардероб. Той придобива разнообразни професии и образи и променя цвета на косата си, от който печели само защото не всеки обича руса.

Малките момичета идват с неописуема наслада, като получават такъв завиден младоженец като подарък за любимата си Барби. Самата кукла е много естествена, затова тя е доста интересна за игра.

Родителите предпочитат играчките на Mattel заради безупречното им качество, защото не се тревожат за счупването на куклата след няколко месеца или дори години.

Интересни факти

Не всички знаят, че познаването на Кен и Барби с официалната легенда на производителя на тези играчки се състоя през 1961 г. на снимачната площадка.

Оказва се, че през 2011 г. Кен Шон Карсън вече празнува петдесетата си годишнина, но преди това през 2004 г. той живее щастлив семеен живот със своя спътник Барби, официално разведен. Това беше обявено на Международния панаир на играчки, който се проведе по това време в САЩ.

Тази играчка е толкова популярна сред хората, че дори има жива кукла Кен, или по-точно, истинското му копие под прикритието на млад мъж на име Джъстин. Той също така има спътник на Барби, който се превърна в живо момиче, Валерия, след като изпробва изцяло образа на популярната руса кукла.

Всички родители искат да направят дъщеря си една от най-щастливите момичета в света. За да направите това, можете просто да си купите Кен за Барби. Без съмнение всяка принцеса ще се зарадва с такъв подарък.